Selam. garip bir sorunla karşı karşıyayım 2 gün önce bir sorun yoktu. Ancak 2 gündür pcyi her açtığımda internet bağlantısı yok oluyor. kabloyu çıkarız taktığımda tekrar geliyor. Ama ondada sorun var. 4 giriş var ve bizde 2 pc var. diğer pcyi hangisine takarsam takayım çalışıyor. ama benimki sadece 4.de çalışıyor.
Sorunlar daha bitmedi :S hiç bir siteye giremiyorum.Hiç biri görüntülenemiyor.Bir DH birde google açılıyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu? Şimdiden sağolun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atilgan34 -- 4 Temmuz 2008; 2:17:21 >
arkadaşlar sorun gine başladı bazı siteler açılıyor bazıları açılmıyor,bazı resimler açılıyor bazıları açılmıyor. yukardaki yöntemleri denedim olmadı.yardım lütfen
Modeme reset atmış mıydınız? Olmazsa aygıt yöneticisinden ethernet kartınıza sağ tıklayarak kaldır diyin ve bilgisayarınızı kapatıp açın. Sürücü otomatik yüklenmezse ankart CD nizi takarak ethernet kartının sürücüsünü yeniden yükleyin.
Bir de muhtemelen modemden dğer bilgisayarlara internet vermek için çoklayıcı kullanıyorsunuz. Eğer kullanıyorsanız, onu devreden çıkarın ve kablonuzu direk modeme bağlayarak bilgisayarınıza bağlantı gelip gelmediğine bakınız.