trimaxsahinabi
Uzaklaştırılmış 30 gün cezanın 12 günü kaldı.
5 Temmuz 2008; 0:54:36
h500 de dekoder yok ama bunda var..gerçi sonradan h500d ve h600 modellerine çok şık dekoderler eklense de burda göremedik..hoş ; h500 bile nette bulunmaz hint kumaşı ve fiyatı 250-300 ytl seviyesindeydi..bir de dekoderli olanları ne kadardan satarlardı bilemiyorum..400 ytl olsa sanırım 50-100 daha fazla verip z5500 almak varken microlabı kimse almazdı...ama bu modelin dekoderi olması , ahşap olması ve fiyatının mantık çerçevesinde olması insana "neden olmasın " dedirtiyor...
trimaxsahinabi
5 Temmuz 2008; 0:57:18
quote:
Orjinalden alıntı: nighteen
arada fark var bu set daha çok x4d ye benziyor.H500 her açıdan daha iyi bir set.Stoklarda yok.
neresi x4d ye benziyor ,modeli mi yanlış söyledin?
kullanılan sürücü boyutları ve özellikler.Aslında ürün fc861 in 6.5 inç wooferlık versiyorun.H 500 e x4 d den çok daha az benziyor hem özellik hem tip olarak.
microlab yine f/p olarak göstermiş hünerini diyebilirim bu fiyata alınabilecek dekoder li bir set gerçekten çok uygun bir de sesini duyma forsatımız olsa da daha net yorumlar yapabilsek..
Bass'ın çapı düşük gibi açıkçası basın pek yeterli geleceğini sanmıyorum ama şuna eminim uyduları iyidir imzamdaki microlab bile çok temiz ses veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasilgibi -- 5 Temmuz 2008; 9:29:42 >
Bass'ın çapı düşük gibi açıkçası basın pek yeterli geleceğini sanmıyorum ama şuna eminim uyduları iyidir imzamdaki microlab bile çok temiz ses veriyor.
+1 Bende aynı düşüncedeyim.Benim imzamdaki microlabında ses kalitesi mükemmel fakat bass yetersiz
trimaxsahinabi
5 Temmuz 2008; 10:37:10
quote:
Orjinalden alıntı: paramparca
Sistemde dekoder yok, dekoder olduğunu nereden çıkarttınız?
sub ın yanındaki gri kutu decoder değil mi?
" a perfect acoustic effect could be reached if connected to the audio source with AC-3 or DTS decoder."
trimaxsahinabi
5 Temmuz 2008; 10:47:49
sub a neden yetersiz dendiğini anlamadım ,24 watt ve 6.5"...bende aynı kasa boyutlarına sahip ve 22 watt'lık suba sahip creatvie 6600 var ve bırakın odanın camlarını karşıdaki banyodaki duşakabinin camlarını sallıyor (ses %75 civarı iken)...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trimaxsahinabi -- 5 Temmuz 2008; 10:48:12 >
Dekoder falan değil o harici amfi.Subda amfi yok kabin dışı amfi kullanılmış.H500de de dekoder yok.Setin fc serisinin 6.5 inç wooferlık versiyonu olarak düşünün maun kaplama var pek bir fark yok zaten fc861 den 20 ytl pahalı.Bence tasarımı güzel değil fc861 çok daha çık ve de uyduları daha kullanışlı bir set.Bu setin uydu sürücüleri ve kabinleri H500den baya küçük.
5 Temmuz 2008; 12:55:57
EVET HAKLISIN SANIRIM ,DEKODER DEĞİLMİŞ O... bu durumda optik de coax da olmuyor demekki...bu arada h500'de de decoder yok ama h500D devar.ama ülkemize gelmedi hiç.