arkadaşlar çok saçma ve garip bi sorunla karşı karşıyayım.. bilgisayarım torrent programından download ları çatır çatır yapabiliyor.. ancak internet sitesi açmaya kalktıgımda sayfa görüntülenemiyor diyor, msne bağlanmıyor, programlar update sitelerine bağlanamıyor.. arada bi çok az da olsa bağlantı geliyor, sonra yine gidiyor.. kablosuz adsl modemimiz var.. evde hiçbir arkadaşta bu sorun yok, bir tek bende var.. ve bu sorun aniden oluştu..önceden yoktu
durumum nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim..
hayır sorun her zaman var.. ad aware ile tarattım hiçbirşey bulamadı =( + sabit ip de almadık.. dediğim gibi ağda sadece benim bilgisayarımda var sorun.. bazen hep giriyor bazen hiç girmiyor bazen de arada bi giriyor nete..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 4 Temmuz 2008; 9:36:34 >
ben interneti internet cafeden çekiyordum orda internet varken bende yoktu yerel ağ bağlantısı bağlandı diyordu ama ne internete giriyodu ne msn ye ben sırf bunun için bilgisayara format attım yine aysını oldu
ağ bağlantılarım-özellikler-internet iletişim kuralları
otomatik olarak bir ip adresi al bi tanede dns sunucusu bul
trky dns ayar diye bi program var onu kur ağ dns yi kabul ettiği zaman internet gelir eğer yine gidip gidip geliyorsa trky dns ayar programında yeni bir dns sunucusu seçe tıkla tekrar gelir internet
tarayıcıların ikisinde de oluyor sorun.. şimdi ben youtube a falan girebilmek için zamanında dns ayarını değiştirmiştim 4.2.2.1 die.. onu düzlttim, otomatik bir dns adresi al dedm.. bakalım belki olur.. şu an çalışıyor gibi..