Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Download yapıyor ama internete bağlanmıyor??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Download yapıyor ama internete bağlanmıyor?? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
blackcurse

4 Temmuz 2008; 1:12:11 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar çok saçma ve garip bi sorunla karşı karşıyayım.. bilgisayarım torrent programından download ları çatır çatır yapabiliyor.. ancak internet sitesi açmaya kalktıgımda sayfa görüntülenemiyor diyor, msne bağlanmıyor, programlar update sitelerine bağlanamıyor.. arada bi çok az da olsa bağlantı geliyor, sonra yine gidiyor.. kablosuz adsl modemimiz var.. evde hiçbir arkadaşta bu sorun yok, bir tek bende var.. ve bu sorun aniden oluştu..önceden yoktu

durumum nedir yardımcı olabilirseniz sevinirim..

AMD Athlon X2 4400+, MSI K9AGM3-FIH anakart, 512 MB ATI x1650 PRO ekran kartı, 1 GB Twinmos DDR2 Ram, 250 GB Seagate 16MB cache SATA II NCQ
dj_mero

4 Temmuz 2008; 8:49:44 

MuhtemeLen biLgisayarına spyware buLa$mı$, ad-aware tarzı bir spy programı iLe güvenLi modda tarama yaptırabiLirsin. KoLay geLsin...

Dünyanın Neresinde oLursa oLsun haksızca yenmi$ bir tokadın acısını hissedebiLmektir insan oLmak...!
serji

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 9:15:56 

Bu sorun yalnizca Torrent download yaparken mi oluyor? Eger oyle ise cFosSpeed adinda bir program var. Onu kur bu sorunu duzeltir.

HijackThis Kayit Dosyasi Analizi. Sistem Performansinizi artirin ve Guvenliginizi saglayin.
GuvenlikUzmanim.com - Guvenlik Uzmaniniz
TheBaroN!

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 9:34:22 

Sabit ip alıp dns adreslerini değiştirmediyseniz download yapabilrsiniz ancak internette geznimezsiniz...

Dns adreslerini aşağıdaki gibi değiştirirseniz sorun ortadan kalkacaktır..

208.67.222.222
208.67.220.220

blackcurse

4 Temmuz 2008; 9:34:54 

hayır sorun her zaman var.. ad aware ile tarattım hiçbirşey bulamadı =(
+
sabit ip de almadık.. dediğim gibi ağda sadece benim bilgisayarımda var sorun.. bazen hep giriyor bazen hiç girmiyor bazen de arada bi giriyor nete..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackcurse -- 4 Temmuz 2008; 9:36:34 >

AMD Athlon X2 4400+, MSI K9AGM3-FIH anakart, 512 MB ATI x1650 PRO ekran kartı, 1 GB Twinmos DDR2 Ram, 250 GB Seagate 16MB cache SATA II NCQ
serji

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 9:40:33 

Su anda kullandigindan farkli bir tarayiciyla gezinmeyi denedin mi? Belki IE ya da FF'de bir sorun olabilir.

HijackThis Kayit Dosyasi Analizi. Sistem Performansinizi artirin ve Guvenliginizi saglayin.
GuvenlikUzmanim.com - Guvenlik Uzmaniniz
erkanpolat

4 Temmuz 2008; 9:56:47 

hocam aynı sorun bende de oldu ben bu problemi çözdüm

ben interneti internet cafeden çekiyordum orda internet varken bende yoktu yerel ağ bağlantısı bağlandı diyordu ama ne internete giriyodu ne msn ye ben sırf bunun için bilgisayara format attım yine aysını oldu

ağ bağlantılarım-özellikler-internet iletişim kuralları

otomatik olarak bir ip adresi al
bi tanede dns sunucusu bul

trky dns ayar diye bi program var onu kur ağ dns yi kabul ettiği zaman internet gelir eğer yine gidip gidip geliyorsa trky dns ayar programında yeni bir dns sunucusu seçe tıkla tekrar gelir internet

yuci

4 Temmuz 2008; 10:00:14 

ilk defa duydum başıma gelirse deniyecem bu yolu

Akaryakıt Zamlarıyla İlgili Yorumlar Burada
blackcurse

4 Temmuz 2008; 10:31:39 

tarayıcıların ikisinde de oluyor sorun..
şimdi ben youtube a falan girebilmek için zamanında dns ayarını değiştirmiştim 4.2.2.1 die..
onu düzlttim, otomatik bir dns adresi al dedm.. bakalım belki olur.. şu an çalışıyor gibi..

blackcurse

4 Temmuz 2008; 10:34:51 

yardımlarınız için de çok teşekkür ederim bu arada..

DidierDrogba

4 Temmuz 2008; 13:05:23 

snn kota ucretsız mı sınırlımı ve 10 lu ip e gec

blackcurse

4 Temmuz 2008; 14:34:48 

sınırsız benim net de 10 lu ip ne?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> Download yapıyor ama internete bağlanmıyor?? Sayfa: [1]
Buraya git: