walla arkadaşlar ben şu ana kadar en yüksek n73 me duydum oda kendi telim malum çevremde teli güzel olan birileri yok ama duyumlarıma göre
1. N81 2. 6233 3. N73
olması lazım tabi genede sen bu işin uzmanlarına sor
ha bu arada bunu altını çizerek ve kalınlaştırarak söleyim :D sesin yüksekliği kadar netlikte önemlidir... öle bağırıpta boğuk boğuk bağırıcağına güzel ve temiz bağırsın telefon daha iyi bende onun için n81 diorum ben duyumlarıma göre :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 1 Ağustos 2008; 1:08:15 >
yaw şu 6233 ile bnm telefonu kapıştırmak için can atıyorum... aranızda aksaraydan olup 6233 ü olan var mı??? bnm n73 me ile kapıştıralım... nasıl fırlama 6233 müş bea daha onu geçecek telefon çıkmamış söylentiye göre...
arkdaşlar bence telin dışarı verdiği ses fazla önemli değil. Eğer dışarı yükses ses veren bi cep telefonu istiyosanız tabiki çift hatlı tv özelliği olan çin telefonlarıdır. Ama yok benim için önemli olan kulaklığa verdiği sesin kalitesi ve yüksekliği diyosanız n91'i hepsine tek geçerim. benim ilk kullandığım mp3 ü tel sl45'ti siemens marka. nokia n serisine kadar bundan daha fazla ses veren bi tel çıkartmadı bence. ama n serisinde sonny ericssonu bile geride bırakmayı başardılar. sony ericssonun yüksek ses çıkışlı teli tabiki p910 du. ama ses kalitesi çok ii değildi. fakat n serisinde kaliteli olarak ve yüksek ses olarak n91 derim.
Ben 6233 kullanıcısıyım. N73, 3250 ile kıyasladım. Hepsinin sesi yüksek. N73 tiz seslerde(F1 araba sesi) yüksek ses verse de müzik dinlemek için 6233 daha ideal. Bence siz diğer özelliklerine bakarak yukarıda bahsedilen modellerden birini tercih edin. Aralarında anormal farklar yok, tabi arkadaşlarınızda biraraya geldiğinizde en yüksek benim telefonumun sesi diye hava atmayı hedeflemiyorsanız
5700 N81 ve N73 kullandım N73 belki yüksek ses olabilir ama teneke gibi kötü bir sese sahip kaliteden eser yok.. 5700 ses olarak çok kaliteli ve çok net ama yüksek değil..
N81 ise bunların karışımı hem yüksek sese sahip hemde kaliteli ve tok bir sese sahip ben N81 derim