Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: NOKİANIN EN YÜKSEK SES ÇIKIŞLI TELEFONU

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Cevap: NOKİANIN EN YÜKSEK SES ÇIKIŞLI TELEFONU Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mawoix

1 Ağustos 2008; 1:06:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

walla arkadaşlar ben şu ana kadar en yüksek n73 me duydum oda kendi telim malum çevremde teli güzel olan birileri yok ama duyumlarıma göre

1. N81
2. 6233
3. N73

olması lazım tabi genede sen bu işin uzmanlarına sor

ha bu arada bunu altını çizerek ve kalınlaştırarak söleyim :D sesin yüksekliği kadar netlikte önemlidir... öle bağırıpta boğuk boğuk bağırıcağına güzel ve temiz bağırsın telefon daha iyi bende onun için n81 diorum ben duyumlarıma göre :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mawoix -- 1 Ağustos 2008; 1:08:15 >

nurkan__09

1 Ağustos 2008; 1:55:00 

çift hoparlörde çıkış netliği bakımından 6233,tek hoparlörde de 6500 slide gayet iyi

mawoix

1 Ağustos 2008; 12:05:59 

yaw şu 6233 ile bnm telefonu kapıştırmak için can atıyorum... aranızda aksaraydan olup 6233 ü olan var mı??? bnm n73 me ile kapıştıralım... nasıl fırlama 6233 müş bea daha onu geçecek telefon çıkmamış söylentiye göre...

B4Tı_ı

1 Ağustos 2008; 15:52:25 

kesinlikle N81

Dh 2006 Üyeleri
se_rkan

10 Ağustos 2008; 1:03:23 

quote:

Orjinalden alıntı: nurkan__09

çift hoparlörde çıkış netliği bakımından 6233,tek hoparlörde de 6500 slide gayet iyi

6500 ı da bi dinleyim derim. sesi fullemeye gerek kalmadan tatmin edici ve süper bir ses.

yaratk

12 Ağustos 2008; 13:57:38 

arkdaşlar bence telin dışarı verdiği ses fazla önemli değil. Eğer dışarı yükses ses veren bi cep telefonu istiyosanız tabiki çift hatlı tv özelliği olan çin telefonlarıdır. Ama yok benim için önemli olan kulaklığa verdiği sesin kalitesi ve yüksekliği diyosanız n91'i hepsine tek geçerim. benim ilk kullandığım mp3 ü tel sl45'ti siemens marka. nokia n serisine kadar bundan daha fazla ses veren bi tel çıkartmadı bence. ama n serisinde sonny ericssonu bile geride bırakmayı başardılar. sony ericssonun yüksek ses çıkışlı teli tabiki p910 du. ama ses kalitesi çok ii değildi. fakat n serisinde kaliteli olarak ve yüksek ses olarak n91 derim.

fanatik123

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Ağustos 2008; 15:23:22 

gördüklerim arasından en iyisi n73 tü

El Comandante Delgado!
sugarboy

12 Ağustos 2008; 16:03:00 

n81 en iyi sesi veriyor... daha sonra 6233 geliyor sanırım... ama hiç birisi motorolanın e398inin eline su dökemez

Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce...
sorry_for_kill_you

12 Ağustos 2008; 16:18:06 

Yüksek ses çıkar ama önemli olan cızırtısız çıkması...

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)
sugarboy

12 Ağustos 2008; 16:21:54 

e398 zaten hem cızırtısız hem bass hem gümbür gümbür ses vuruyor... o hoparlörleri bi daha başka tel.e takmadılar ya ona yanıyorum...

Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce...
alperturgay

13 Ağustos 2008; 11:01:52 

Ben 6233 kullanıcısıyım. N73, 3250 ile kıyasladım.
Hepsinin sesi yüksek. N73 tiz seslerde(F1 araba sesi) yüksek ses verse de müzik dinlemek için 6233 daha ideal.
Bence siz diğer özelliklerine bakarak yukarıda bahsedilen modellerden birini tercih edin.
Aralarında anormal farklar yok, tabi arkadaşlarınızda biraraya geldiğinizde en yüksek benim telefonumun sesi diye hava atmayı hedeflemiyorsanız

.
imate

13 Ağustos 2008; 11:56:38 

quote:

Orjinalden alıntı: sugarboy

n81 en iyi sesi veriyor... daha sonra 6233 geliyor sanırım... ama hiç birisi motorolanın e398inin eline su dökemez

geçen gün modlu e398 ile 6233 kıyasladım ses konusunda e398 6233 bastırdı bası yeter bea hangi telefonda var öyle bas

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
azizcinar

13 Ağustos 2008; 13:05:27 

N81

İş yerinde zil sesini max 3 diş yapabiliyorum

ylönen

13 Ağustos 2008; 17:25:07 

5700 N81 ve N73 kullandım N73 belki yüksek ses olabilir ama teneke gibi kötü bir sese sahip kaliteden eser yok.. 5700 ses olarak çok kaliteli ve çok net ama yüksek değil..

N81 ise bunların karışımı hem yüksek sese sahip hemde kaliteli ve tok bir sese sahip ben N81 derim

__VaSsiLi__

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git