SE W900i, daha iyi teknik özellikler sunmasına karşın SE W810i özellikle boyut ve fiyat seviyesi olmak üzere iki önemli avantajı barındırıyordu.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
SE W900i, daha iyi teknik özellikler sunmasına karşın SE W810i özellikle boyut ve fiyat seviyesi olmak üzere iki önemli avantajı barındırıyordu.
Hocam az önce baktım fiyatları eşit arada 5-10 ytllik bir fark var. Boyut pek problem yaratmaz gibi çünkü kapaklı bir telefon.(ama tam olarak bilgili değilim bu konuda canlı olarak hiç görmedim ya da dikkat etmedim. ) W900i nin mp3 ve radyo için uzatma kablosu var.Her seferinde telefonu yerinden çıkartmaya gerek yok. Fotoğraf kalitesi önemli benim için W810i ninki gayet güzeldi.W900i ye bakacağım ama pek fark olacağını sanmıyorum.
Yazdıklarım W900i yi savunurcasına oldu sanki ama durum böyle kafam allak bullak.
Hocam az önce baktım fiyatları eşit arada 5-10 ytllik bir fark var. Boyut pek problem yaratmaz gibi çünkü kapaklı bir telefon.(ama tam olarak bilgili değilim bu konuda canlı olarak hiç görmedim ya da dikkat etmedim. ) W900i nin mp3 ve radyo için uzatma kablosu var.Her seferinde telefonu yerinden çıkartmaya gerek yok. Fotoğraf kalitesi önemli benim için W810i ninki gayet güzeldi.W900i ye bakacağım ama pek fark olacağını sanmıyorum.
Yazdıklarım W900i yi savunurcasına oldu sanki ama durum böyle kafam allak bullak.
Herkes W810i kullanıyor :S
Telefonların geçmişteki fiyatlarından söz ediyorum. SE W900i, uzun süre boyunca fiyat seviyesini korumuştu. W900i ile W810i'de kullanılan kamera modülleri tamamen aynı. Ancak W900i, 320x240@30 FPS video kaydıyla ön plana çıkıyor.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Serious, fiyat farkı azaldığı için W900i daha iyi bir tercih tabii ki ancak W900i'yi piyasada bulmak biraz güç çünkü özel üretimdi.
Hmmm bu ayrıntı için sağol.
Mesela W900de radyo dışarı ses veremiyormuş.W900 topiğinde gözüme çarptı.Demek istediğim böyle ıvır zıvır bütün ayrıntıları yazarsanız sevinirim.Topiclerden ayıklamam çok zor bir sürü farklı mesaj var.
W900ün hem sola açılan hem de yukarı açılan kapağı ilginçmiş.
Fotoğraf kaliteleri aynıymış neredeyse artık onu netten falan bulup karşılaştırmasını yaparım.
Siz yeter ki bütün ayrıntılarını yazın.Çünkü ayrıntılar çok önemli olabiliyor benim için.
Buarada forumda gözüme çarpan bir ayrıntı ise W810 için bir sürü yazılım,update vs vs. topici var.(MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ, :::W810i YAZILIM/PATCH/ACOUSTIC/CAMDRIVER/FLASH TEMA/ELF/NE ARASAN VAR)topiclerin başlıklarını direk kopyaladım.
w810i kullandım boyut ve kolay kullanım olarak daha avantajlı ancak w900i daha geniş ve teknik özllikleri daha iyi...
W900ün radyosu kulaklıklarındaymış.Yani kulaklıkta bir temassızlık olursa ya da kaybedersen yandın.Yenisiyle falan uğraşmak istemem.Büyük ihtimal W810i alacağım son kez gidip bir telefoncuya danışayımda bitsin bu iş.
W810i nin manzara resimleri pek iyi değil ama olsun zaten kamerada W900le aynı ayareda ve daha iyisine bütçe yetmiyor maalesef.
Hafıza olayına gelince 4 gb ye kadar memory pro stick duo(yanlış yazmış olabilirim) kullanılabiliyor.Boşver telefon hafızasını 4gbnin yarısı boş kalır bende.