Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
###W810i mi alayım yoksa W900i mi?###

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> ###W810i mi alayım yoksa W900i mi?### Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
serious_captain

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Temmuz 2008; 0:12:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

W810i vs W900i karşılaştırması

http://www.ceptown.com/index.php?p=karsilastirma&task=karsilastir&tel1=313&markaId=35&tel2=307

Bana özellikler aynı gibi geldi hatta W900 biraz daha üstün gibi ama(örn:20mb dahili hafıza,470mb dahili hafıza)

Herkesin önerdiği tek telefon w810i

Kafam çok karışık şuanda ikisinden birini alacağım o kesin (2. el)bütçe ancak onlara yetiyor.

W810i nin W900i den fazla tercih edilmesinin sebebi nedir?

(Bir arkadaş sağolsun yardımcı olmuştu ama tatmin edici olmadı sizlere sorayım dedim)

2. el fiyatlarıda hemen hemen aynıdır sanıyorum.

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 0:15:12 

SE W900i, daha iyi teknik özellikler sunmasına karşın SE W810i özellikle boyut ve fiyat seviyesi olmak üzere iki önemli avantajı barındırıyordu.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
serious_captain

4 Temmuz 2008; 0:38:19 

quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

SE W900i, daha iyi teknik özellikler sunmasına karşın SE W810i özellikle boyut ve fiyat seviyesi olmak üzere iki önemli avantajı barındırıyordu.

Hocam az önce baktım fiyatları eşit arada 5-10 ytllik bir fark var.
Boyut pek problem yaratmaz gibi çünkü kapaklı bir telefon.(ama tam olarak bilgili değilim bu konuda canlı olarak hiç görmedim ya da dikkat etmedim. )
W900i nin mp3 ve radyo için uzatma kablosu var.Her seferinde telefonu yerinden çıkartmaya gerek yok.
Fotoğraf kalitesi önemli benim için W810i ninki gayet güzeldi.W900i ye bakacağım ama pek fark olacağını sanmıyorum.

Yazdıklarım W900i yi savunurcasına oldu sanki ama durum böyle kafam allak bullak.

Herkes W810i kullanıyor :S

MoqoKo

4 Temmuz 2008; 0:39:43 

kafanı bulandıram w810i

..Knight..

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 0:49:10 

quote:

Hocam az önce baktım fiyatları eşit arada 5-10 ytllik bir fark var.
Boyut pek problem yaratmaz gibi çünkü kapaklı bir telefon.(ama tam olarak bilgili değilim bu konuda canlı olarak hiç görmedim ya da dikkat etmedim. )
W900i nin mp3 ve radyo için uzatma kablosu var.Her seferinde telefonu yerinden çıkartmaya gerek yok.
Fotoğraf kalitesi önemli benim için W810i ninki gayet güzeldi.W900i ye bakacağım ama pek fark olacağını sanmıyorum.

Yazdıklarım W900i yi savunurcasına oldu sanki ama durum böyle kafam allak bullak.

Herkes W810i kullanıyor :S

Telefonların geçmişteki fiyatlarından söz ediyorum. SE W900i, uzun süre boyunca fiyat seviyesini korumuştu. W900i ile W810i'de kullanılan kamera modülleri tamamen aynı. Ancak W900i, 320x240@30 FPS video kaydıyla ön plana çıkıyor.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / 67 mm B+W UV NC filtre / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Katze

4 Temmuz 2008; 0:50:32 

Serious, fiyat farkı azaldığı için W900i daha iyi bir tercih tabii ki ancak W900i'yi piyasada bulmak biraz güç çünkü özel üretimdi.

Canon EOS 400D D-SLR / Canon EF-S 18-55 f/3.5-5.6 / Canon EF 70-200 f/4 L USM / Canon ET-74 Lens Hood / Canon LP1224 Soft Lens Case
My photographs: http://llovegood.deviantart.com
serious_captain

4 Temmuz 2008; 1:34:10 

quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Serious, fiyat farkı azaldığı için W900i daha iyi bir tercih tabii ki ancak W900i'yi piyasada bulmak biraz güç çünkü özel üretimdi.

Hmmm bu ayrıntı için sağol.

Mesela W900de radyo dışarı ses veremiyormuş.W900 topiğinde gözüme çarptı.Demek istediğim böyle ıvır zıvır bütün ayrıntıları yazarsanız sevinirim.Topiclerden ayıklamam çok zor bir sürü farklı mesaj var.

W900ün hem sola açılan hem de yukarı açılan kapağı ilginçmiş.

Fotoğraf kaliteleri aynıymış neredeyse artık onu netten falan bulup karşılaştırmasını yaparım.

Siz yeter ki bütün ayrıntılarını yazın.Çünkü ayrıntılar çok önemli olabiliyor benim için.

Buarada forumda gözüme çarpan bir ayrıntı ise W810 için bir sürü yazılım,update vs vs. topici var.(MSJ kilit ACOUSTİC-FLASHTEMA-CAMDRİVER DEĞİŞİMİ, :::W810i YAZILIM/PATCH/ACOUSTIC/CAMDRIVER/FLASH TEMA/ELF/NE ARASAN VAR)topiclerin başlıklarını direk kopyaladım.

Bunlar W900 için geçerli mi?
Bu yazılımlar

kralkobra_kralkobra

4 Temmuz 2008; 4:58:21 

w900 almanı öneririm..fiyatıda uygun açıkcası herkezde w810i var insan beğensede almak içinden gelmiyor
utQ94

4 Temmuz 2008; 9:56:04 

bende w810i var çok memlunum ama senin yerinde olsam w900i alırım

sen sen ol asla ben olma
serious_captain

4 Temmuz 2008; 10:02:31 

quote:

Orjinalden alıntı: utQ94

bende w810i var çok memlunum ama senin yerinde olsam w900i alırım

Sebeplerini yazarsanız memnun olurum.

kartallar_yalnız_uçar

4 Temmuz 2008; 10:57:52 

w810i kullandım boyut ve kolay kullanım olarak daha avantajlı ancak w900i daha geniş ve teknik özllikleri daha iyi...

44
cCc
SS Lazio
Orhan Gencebay
bizimkisi bir aşk hikayesi siyah beyaz film gibi biraz göz yaşı, umut ve ihtiras bizimkisi alev gibi biraz...
serious_captain

4 Temmuz 2008; 11:21:43 

quote:

Orjinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar

w810i kullandım boyut ve kolay kullanım olarak daha avantajlı ancak w900i daha geniş ve teknik özllikleri daha iyi...

W900ün radyosu kulaklıklarındaymış.Yani kulaklıkta bir temassızlık olursa ya da kaybedersen yandın.Yenisiyle falan uğraşmak istemem.Büyük ihtimal W810i alacağım son kez gidip bir telefoncuya danışayımda bitsin bu iş.

W810i nin manzara resimleri pek iyi değil ama olsun zaten kamerada W900le aynı ayareda ve daha iyisine bütçe yetmiyor maalesef.

Hafıza olayına gelince 4 gb ye kadar memory pro stick duo(yanlış yazmış olabilirim) kullanılabiliyor.Boşver telefon hafızasını 4gbnin yarısı boş kalır bende.

yuemrek

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 11:30:32