arkadaşlar laptop aldımda ....masaüstü bilgisayar babama kaldı ortak kullanacaz interneti..fakat modem tek çıkışlı ne yapmalıyım yardımcı olurmusunuz...yeni modemmi almalıyım??
Beni de ilgilendiriyor bu sorun bekliyorum cevapları. Ben de bir laptop alcam ve masaüstü bilgisayarım var. Kabloyla mı bağlancam ikisine de. 4 port benim modem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siempré -- 3 Temmuz 2008; 23:55:59 >
Modemde bir usb bir de ethernet girişi olmalı. Kendi bilgisayarını usb ile bağlar ve kurarsın, babanınkini de ethernet kablosu alırsın onun ethernet girşine kabloyu takar sonra da ağ ayarlarını yaptıktan sonra ikiniz beraber nete girersiniz.
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
4 Temmuz 2008; 0:00:07
usb+ethernet ıse 2 pc bağlayabılırsın modeme hem usb hemde ethernet kablosunu takarak netı kullanabılırsın
eğer modemde sadece usb warsa masa ustu bılgısayara ya ethernet kartı yada usb wıreless dongle al
usb modemden netı bağla masaustune sonra aldığın ethernet kartı yada usb wıreless dongle ıle modemın usb bağlantısı arasında ağ koprusu olustur
pasa pasa kullan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 4 Temmuz 2008; 0:00:34 >
topiği açan arkadaşım gidip hap alıcaksın yada port mu ne zıkkımsa çıkışları çoğaltıor geçen senelerde 8çıkışlı sıfırını 32ytl ye almıştım o zaman lar pahalıydı tabiki
1.yeni bir modem almak 2+ portlu 2.Switch alıp girişi çoğaltıp kullanabilirsin.
Siempre
Evet normal senin pc ne giden kablodan birtane daha lazım diğer pc ye direk takacaksın..
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..! Bir müziğin bile ne manâlara geldiğini, Bir resmin ne kadar duygu barındırdığını, Bir gözün nekadar yaşarabileceğini, Azda olsa sevince, belki anlarsın...! Bir bedene iki kalp sığdırmayı, İki kalbi tek bir satıra yazmayı, Seven kalbi bide sevdirmeyi, Kalbine kriz aşkla indiği an, nihayetinde anlarsın...! Kalabalıkta bile yalnız yürümeyi, Işık altında kararmayı Ve bir resme acı içince bakmayı, Umudum yok ama, umarım anlarsın...! Şiir için "stigmata_" ya teşekkürler