Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Firefoxdan çektiğim kadar İnternet Explorerden çekmedim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Firefoxdan çektiğim kadar İnternet Explorerden çekmedim Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Psikotrex

3 Temmuz 2008; 23:14:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evet arkadaslar nerde okursam okuyum , karsılasırsam karsılasıyım her yerde firefox ... firefox bnde kullanıyorum evet ama beni çıldırtmak üzere yeni format attım firefox 3 ü kurdum sitelerde dolasıyorum download yapıyorum ama genelde hergün hata verio kapatıo hatta baslatırkende yeni oturumu baslat yada oturumu kurtar diyo hergün oluo tam en önemli yerlerde böyle oluo sinir olmaya basladım artık iyice moralim bozuldu tam silicem çekicem altıma İE yi rahat edicem yıllarca kullandım allah için çekmedik hiç ie den ama güvenlik konusunda ff daha ii bisey demem ama oyunlarda ff nin daha cok ram yediğinden eminim daha cok kasıyor ... iyi aksamlar ..

Sony Playstation 3 - Gta4 - Mgs 4 - Bad Company - Oblivion Goty - Vırtua Fighter - Heavenly Sword CoD 4 [/link]
Darkwinter

3 Temmuz 2008; 23:39:24 

Opera bence daha güzel Opera ya da Safariyi deneyebilirsin..

From Hell 2 Heaven..

Batuist

3 Temmuz 2008; 23:48:00 

firefox 3 standart ayarlarla evet adamı çileden çıkarıyor.. birkaç eklenti ve ayar yapmak şart... firetune ile ince network ve bağlantı ayarları ile çok daha hızlanıyor, ultimate optimizer ile ram kullanımı aşırı inannılmaz (Türkçeyi katlettim :) azalıyor ve son olarak CPU'yu yiyip bitiren ramim ve adsl hattının belası reklam bannerlarını kaldıran Adblock plus ile reklamlara elveda ederek CPU yu rahatlatırken site açılma hızınıda rahatlatıyorsun... başka türlü firefox gerçekten dediğin gibi adamı çileden çıkarabiliyor... yada ne kadar görüntüsü kötü de olsa operayı deneyebilirsin... ie7 tam bir kamyon...

ArkandayIM

3 Temmuz 2008; 23:51:36 

şuan için bence ff2 daha iyi

1.Pet için otomatik kutu toplama
2.Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği
3.Online Virüs ve Trojen Tarama Siteleri
4.Rogue Rehberi Bilinmesi Gerekenler
5.Inventory Bug Sorununu Düzeltmek isteyenler için Ticket Örneği
6.Deniz Akvaryum balıkları rehberi [ Resimli ]
7.Tatlı Su Akvaryum Balıkları rehberi [ Resimli ]
DARKRUSE

3 Temmuz 2008; 23:54:20 

bendede aynısı oluyor yavaş yavaş operaya geçiyorum

Batuist

3 Temmuz 2008; 23:55:56 

haa bu arada illede ie7 kullanacaksan maxthon'u indir kur derim... çok farklı bir kullanım alışkanlığı kazandırıyor insana ama ie7 tabanlı tabiki.. aynı motoru kullanıyor.. ama inanılmaz özelliklere sahip...

ArkandayIM

3 Temmuz 2008; 23:58:45 

quote:

Orjinalden alıntı: DARKRUSE

bendede aynısı oluyor yavaş yavaş operaya geçiyorum

Normalde operaya daha iyi diyorlar zaten ama ben daha kullanmadım sen dene yine de operayı.

1.Pet için otomatik kutu toplama
2.Hesabı Çalınan veya Bilgilerini Değiştirmek isteyenler için Ticket Örneği
3.Online Virüs ve Trojen Tarama Siteleri
4.Rogue Rehberi Bilinmesi Gerekenler
5.Inventory Bug Sorununu Düzeltmek isteyenler için Ticket Örneği
6.Deniz Akvaryum balıkları rehberi [ Resimli ]
7.Tatlı Su Akvaryum Balıkları rehberi [ Resimli ]
Psikotrex

4 Temmuz 2008; 0:01:03 

Tam suanda operayı indiriyorum umarım hayal kırıklığına uğramam olmadı ie1 kullanırım eski rami az yiyio hızlı

Sony Playstation 3 - Gta4 - Mgs 4 - Bad Company - Oblivion Goty - Vırtua Fighter - Heavenly Sword CoD 4 [/link]
kadir_meric

4 Temmuz 2008; 0:02:42 

+1 Firefox son aylarda benide bezdirdi ff de 4-5 sekme üst üste açınca kilitlenmeye başlıyor. sonlandırmak zorunda kalıyorum sonra yeniden kitleniyo sonra yine sonlandırıyorum böle devam ediyo

| INTEL Core 2 QUAD Q9300 | | Asus Maximus Formula X38 | |Kingston 2GB DDR2 HYPERX 1200MHZ | |Zotac 8800GT (256Bit) 512MB GDDR3 | | Seagate 500 GB 7200 NCQ SATA2 32MB | | Thermaltake ToughPower QFAN 500W Modüler | | Coolermaster Stacker STC-T01 |
Darkwinter

4 Temmuz 2008; 0:25:32 

quote:

Orjinalden alıntı: Batuist

firefox 3 standart ayarlarla evet adamı çileden çıkarıyor.. birkaç eklenti ve ayar yapmak şart... firetune ile ince network ve bağlantı ayarları ile çok daha hızlanıyor, ultimate optimizer ile ram kullanımı aşırı inannılmaz (Türkçeyi katlettim :) azalıyor ve son olarak CPU'yu yiyip bitiren ramim ve adsl hattının belası reklam bannerlarını kaldıran Adblock plus ile reklamlara elveda ederek CPU yu rahatlatırken site açılma hızınıda rahatlatıyorsun... başka türlü firefox gerçekten dediğin gibi adamı çileden çıkarabiliyor... yada ne kadar görüntüsü kötü de olsa operayı deneyebilirsin... ie7 tam bir kamyon...

Opera 9.5 görüntüsü FF' a bin basar bence

From Hell 2 Heaven..

Batuist

4 Temmuz 2008; 0:29:21 

quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

quote:

Opera 9.5 görüntüsü FF' a bin basar bence

DH'i önce ie7'de aç.(ff'de olabilir). sonra birde opera da aç bakalım hangisi sayfayı daha güzel gösteriyor.. ezbere konuşmayın... dediğimi yap ondan sonra bir daha yorum yap...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 4 Temmuz 2008; 0:30:10 >

Psikotrex

4 Temmuz 2008; 0:30:12 

Arkadaslar şimdi indirdim Operayı böyle birşey olamazya aşırı derece hızlı şok oldum yani bakabakldım ve inanın görsellik olarak ff ye onbasar ben 9.5 i indirdir new yazıyordu yeni cıktı herhalde diğerleri için birşey diyemem ama hızı ve görüntüsü mükkemmel tr deil menüler ama olsun o kadar ingcesi vardır herhalde herkezin optionsdan türkçeleşiyo sanırsam nasıl olduda bu kadar mükkemmel bir tarayıcı ff den daha az ilgi görüyo anlamıs değilim iyiki açmısım topici cok teşekkürler arkadaslar ff yi delete direk su download bitsin iyi geceler arkadaslar artık OPERA ....

Batuist

4 Temmuz 2008; 0:43:48 

quote:

Orjinalden alıntı: Psikotrex

Arkadaslar şimdi indirdim Operayı böyle birşey olamazya aşırı derece hızlı şok oldum yani bakabakldım ve inanın görsellik olarak ff ye onbasar ben 9.5 i indirdir new yazıyordu yeni cıktı herhalde diğerleri için birşey diyemem ama hızı ve görüntüsü mükkemmel tr deil menüler ama olsun o kadar ingcesi vardır herhalde herkezin optionsdan türkçeleşiyo sanırsam nasıl olduda bu kadar mükkemmel bir tarayıcı ff den daha az ilgi görüyo anlamıs değilim iyiki açmısım topici cok teşekkürler arkadaslar ff yi delete direk su download bitsin iyi geceler arkadaslar artık OPERA ....

bu arada opera da güzel bir tarayıcı madem opera kullanacaksın birde sitelerdeki reklamları engelleyerek kullanmayı dene daha da hızlı olacak.. bunun için sağ tıkla içerik engelle de ve gösterilmesini istemediğin reklamları seçip okeyle.. böylece reklamları yüklemek için zaman kaybetmeyeceksin.. hayırlı olsun...

Darkwinter

4 Temmuz 2008; 0:46:09 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

quote: