Evet arkadaslar nerde okursam okuyum , karsılasırsam karsılasıyım her yerde firefox ... firefox bnde kullanıyorum evet ama beni çıldırtmak üzere yeni format attım firefox 3 ü kurdum sitelerde dolasıyorum download yapıyorum ama genelde hergün hata verio kapatıo hatta baslatırkende yeni oturumu baslat yada oturumu kurtar diyo hergün oluo tam en önemli yerlerde böyle oluo sinir olmaya basladım artık iyice moralim bozuldu tam silicem çekicem altıma İE yi rahat edicem yıllarca kullandım allah için çekmedik hiç ie den ama güvenlik konusunda ff daha ii bisey demem ama oyunlarda ff nin daha cok ram yediğinden eminim daha cok kasıyor ... iyi aksamlar ..
firefox 3 standart ayarlarla evet adamı çileden çıkarıyor.. birkaç eklenti ve ayar yapmak şart... firetune ile ince network ve bağlantı ayarları ile çok daha hızlanıyor, ultimate optimizer ile ram kullanımı aşırı inannılmaz (Türkçeyi katlettim :) azalıyor ve son olarak CPU'yu yiyip bitiren ramim ve adsl hattının belası reklam bannerlarını kaldıran Adblock plus ile reklamlara elveda ederek CPU yu rahatlatırken site açılma hızınıda rahatlatıyorsun... başka türlü firefox gerçekten dediğin gibi adamı çileden çıkarabiliyor... yada ne kadar görüntüsü kötü de olsa operayı deneyebilirsin... ie7 tam bir kamyon...
haa bu arada illede ie7 kullanacaksan maxthon'u indir kur derim... çok farklı bir kullanım alışkanlığı kazandırıyor insana ama ie7 tabanlı tabiki.. aynı motoru kullanıyor.. ama inanılmaz özelliklere sahip...
+1 Firefox son aylarda benide bezdirdi ff de 4-5 sekme üst üste açınca kilitlenmeye başlıyor. sonlandırmak zorunda kalıyorum sonra yeniden kitleniyo sonra yine sonlandırıyorum böle devam ediyo
firefox 3 standart ayarlarla evet adamı çileden çıkarıyor.. birkaç eklenti ve ayar yapmak şart... firetune ile ince network ve bağlantı ayarları ile çok daha hızlanıyor, ultimate optimizer ile ram kullanımı aşırı inannılmaz (Türkçeyi katlettim :) azalıyor ve son olarak CPU'yu yiyip bitiren ramim ve adsl hattının belası reklam bannerlarını kaldıran Adblock plus ile reklamlara elveda ederek CPU yu rahatlatırken site açılma hızınıda rahatlatıyorsun... başka türlü firefox gerçekten dediğin gibi adamı çileden çıkarabiliyor... yada ne kadar görüntüsü kötü de olsa operayı deneyebilirsin... ie7 tam bir kamyon...
Opera 9.5 görüntüsü FF' a bin basar bence
DH'i önce ie7'de aç.(ff'de olabilir). sonra birde opera da aç bakalım hangisi sayfayı daha güzel gösteriyor.. ezbere konuşmayın... dediğimi yap ondan sonra bir daha yorum yap...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuist -- 4 Temmuz 2008; 0:30:10 >
Arkadaslar şimdi indirdim Operayı böyle birşey olamazya aşırı derece hızlı şok oldum yani bakabakldım ve inanın görsellik olarak ff ye onbasar ben 9.5 i indirdir new yazıyordu yeni cıktı herhalde diğerleri için birşey diyemem ama hızı ve görüntüsü mükkemmel tr deil menüler ama olsun o kadar ingcesi vardır herhalde herkezin optionsdan türkçeleşiyo sanırsam nasıl olduda bu kadar mükkemmel bir tarayıcı ff den daha az ilgi görüyo anlamıs değilim iyiki açmısım topici cok teşekkürler arkadaslar ff yi delete direk su download bitsin iyi geceler arkadaslar artık OPERA ....
Arkadaslar şimdi indirdim Operayı böyle birşey olamazya aşırı derece hızlı şok oldum yani bakabakldım ve inanın görsellik olarak ff ye onbasar ben 9.5 i indirdir new yazıyordu yeni cıktı herhalde diğerleri için birşey diyemem ama hızı ve görüntüsü mükkemmel tr deil menüler ama olsun o kadar ingcesi vardır herhalde herkezin optionsdan türkçeleşiyo sanırsam nasıl olduda bu kadar mükkemmel bir tarayıcı ff den daha az ilgi görüyo anlamıs değilim iyiki açmısım topici cok teşekkürler arkadaslar ff yi delete direk su download bitsin iyi geceler arkadaslar artık OPERA ....
bu arada opera da güzel bir tarayıcı madem opera kullanacaksın birde sitelerdeki reklamları engelleyerek kullanmayı dene daha da hızlı olacak.. bunun için sağ tıkla içerik engelle de ve gösterilmesini istemediğin reklamları seçip okeyle.. böylece reklamları yüklemek için zaman kaybetmeyeceksin.. hayırlı olsun...