Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
COWON A3 DE USB SORUNU, CİHAZIN AÇILMAMASI VE LED IŞIĞI NEYİ İFADE EDİYOR İLE İLGİLİ YARDIMLARINIZ..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Cowon >> COWON A3 DE USB SORUNU, CİHAZIN AÇILMAMASI VE LED IŞIĞI NEYİ İFADE EDİYOR İLE İLGİLİ YARDIMLARINIZ.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CaglayanT

3 Temmuz 2008; 22:42:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba Forum Üyeleri

Adım CaglayanT

Size bu mesajı gönderdiğim tarih 3 Temmuz 08 Perşembe. Bu tarihten 3 hafta kadar önce bir Cowon almaya karar verdim ve araştırmaya başladım. İnternette yaptığım araştırmada ise google a Cowon yazdığımda hemen donanımhaber in sitesi çıktı ve ürün hakkındaki incelemeleri gösteren pencerelere ulaştım. Cowon A2 ve A3 ile ilgili “fuct up kid” arkadaşımızın incelemelerini okuduktan sonra ürünü almaya karar verdim. Cowon un Türkiye Ana Dağıtıcısı Panatel e girdiğimde ise Türkiye ye henüz A3 ün gelmediğini gördüm ve Gittigidiyor.com dan aldım.

Size sormak istediğim bazı sorular olacak. Ürün bana ABD den geldi ve Türkiye garantisi yok. Gittigidiyor daki satıcımla görüşmemde ise 40-50 USD kargo ücretini verirsem ürünü ABD ye geri gönderip teknik servis hizmetini sağlayabileceklerini söylediler. Çünkü ürünün faturası ellerindeymiş ve kutunun içinden çıkan garanti belgesi ile ürünü satıcıma gönderdiğimde onlarda ABD ye göndereceklermiş. Yani yardımları bundan ibaret.

Şimdiye kadar Teknik Servis lik bir sorunla karşılaşmadığım için mutluyum. Ama şöyle bir sorunla karşılaştım. MUSIC klasörüne mp3 lerimi kopyalamaya başladım. Yaklaşık 30-40 dk gibi başarıyla kopyaladım. Ama bir süre sonra Cowon un ekranı (Computer and USB connected ibaresi vardı ekranında sonra bu ibare birdenbire yok oldu.) gitti ve hemen başlat çubuğundan Cowon otomatikman kalktı. Bilgisayarım a tıkladığımda ise Cowon un simgesi gözükmüyordu. Bir daha geri gelmesi için neler yapmadım ki! Kasanın arkasındaki tüm USB girişlerini denedim, Cowon un kendi USB girişine kablosunu defalarca takıp çıkardım, bilgisayarı kapatıp açtım vs. vs. ama bilgisayarım Cowon u görmedi! Bir de şu başıma gelince iyice korktum: USB yi çıkardım, Cowon u elime aldım ve Power a basıp açmaya çalışırken LED ışığının bir kez yanıp söndüğünü gördüm. Ama ekran açılmadı. Yani Cowon u artık açamıyorum! Power a uzun bastım yine LED de bir renk belli aralıklarla yanıp söndü ama ekran açılmadı. Users Guide a baktım. LCD - AV OUT - HOLD üçlüsünü kontrol etmem ve düğmenin LCD nin üzerinde olmasına dikkat etmem gerektiği yazıyordu. Evet düğme LCD üzerindeydi ama ekran açılmıyordu. Hold a getirdim, ekranda sadece asma kilit simgesi çıktı ve hemen altında Hold yazıyordu buradan şunu çıkardım ki cihaz çalışıyor fakat bir türlü açılmıyor. Fuct up kid in incelemesinde LED için dört renk yazıyordu. LED e çok dikkatli bakmama rağmen hangi renk olduğunu adam akıllı seçemedim; kırmızı-şarj , sarı-cihaz açık LCD kapalı , yeşil-USB bağlandı. Bu üçünden hangisi bir türlü anlayamadım. cowonglobal.com dan son sürüm firmware i de indirip kurmuştum yani burda da sorun yok (Firmware V1.24 Beta).

Cihazı aldıktan tam 4 gün sonra bu sorun başıma geldi. Forumlarda ve Users Guide da okuduğum kadarıyla cihazdan tam performans almak için birkaç defa şarj olup boşalması gerekiyormuş, belli bir süre geçtikten sonra A3 ü tam performans kullanabilecekmişim. Aklıma bu geldi hemen (Belki de ben kendimi avutmaya çalıştığımdan beynim bunu uydurmuş olabilir :) Ben de A3 ü şarja taktım. Şarj olmasını bekliyorum. Bakalım dolduktan sonra aynı sorunu verecek mi?!

Sizden isteğime gelince. Forumda bu ürün hakkında baya şeyler konuşulmuş. Yani üyelerin çoğunluğu baya bi tecrübe yaşamış. Siz böyle bir sorunla karşılaştınız mı? Eğer bir çözüm biliyorsanız ya da danışabileceğim, ürünü götürebileceğim yerler biliyorsanız bana bildirir misiniz?

Forum üzerinden mesaj da atabilirsiniz veya bana e-posta da gönderebilirsiniz. Cevabınızı mutlaka bekliyorum. E-posta adresim: cag.tksz@yahoo.com

İyi günler.

CaglayanT<<Bir COWON Kullanıcısı>>CaglayanT
thetrooper00

12 Temmuz 2008; 12:58:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hocam A3'üm yok. iaudio 7 kullanıyorum. Geçen günlerde cihazı açtım şarjı az olduğu için pil zayıf diyerekten kendini kapattı. Ne açıldı ne de bilgisayara takınca çalıştı. Onun üzerine cowon global sitesindeki FAQ kısmında reset atarak deneme ile ilgili bir yorum vardı. Reset atınca alete çalıştı tekrardan. Bende böyle bir şey başıma gelmişti. En azından siteye bir bak bakalım bir şeyler var mı?

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Cowon >> COWON A3 DE USB SORUNU, CİHAZIN AÇILMAMASI VE LED IŞIĞI NEYİ İFADE EDİYOR İLE İLGİLİ YARDIMLARINIZ.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Synology DS207+ NAS
Synologynin ufak çaplı ev ve işyerleri için sunduğu NAS cihazı
Nokia N82 video inceleme
Nokianın görüntüleme ve navigasyon ustası N82

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç