Arkadaşlar linkdeki sony hoparlörü almayı düşünüyorum,Sony VAIO fz31z notebookum var film izlerken ses yeterli olmayabiliyor bazen alma nedenim sadece bu,sizce bundan yeterli sesi alabilirmiyim arkadaşlar?
40 ytl ve 80 ytl arasında microlabın birsürü 2+1 seti var hangisini alırsan al bu alacağından daha iyi performans alırsın woofersız bir sistem alman sadece sesi yükseltir.Tavsiyem linkteki setlerden birini alman bütçe sorun değil ise m820 oldukça iyi seçim kulaklık çıkışı ve kumandası var. http://www.hizlial.com/HizliListele.aspx?CatID=13640&SList=11981=Microlab;
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar,bütçe 20,30 ytl zaten.Birde bunu isteme nedenim sanırım bunun prize takılmasına yada pile ihtiyacı yok notebookun kendisinden enerji alıyor diye anladım ama.Öylemi sizler daha iyi bilirsiniz.
Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar,bütçe 20,30 ytl zaten.Birde bunu isteme nedenim sanırım bunun prize takılmasına yada pile ihtiyacı yok notebookun kendisinden enerji alıyor diye anladım ama.Öylemi sizler daha iyi bilirsiniz.
Bu şekilde prize takılmadıgında rahat oluyor arkadaşlar notebook için,yanına koyabiliyosun rahat prize ihtiyac olmuyo,ben fazla kablo sevmiyorum ortalıkda,kesin deviriyoruz yani bişeyleri Bana notebookdan cıkan sesden daha cok ses verse yeterli.Filmde sesi duyabilelim yeter yani.Müzik dinlemicem sadece film izlicem hoparlörle.
ses sistemi olarak elektrik kablosu sorun olmassa creative in 2+1 leri işini çok iyi görür...elektrik kablosu sorunsa kesenin ağzını açmak lazım derim..çünkü o sony lerle pek düzgün bir sonuç alacağını sanmam.
bunu alacağına (20-30YTL bütçe demişsin) kulaklık alsan o fiyat aralığında film için en iyi sonucu alırsın bu hoparlör de senin notebook un kendi hoparlöründen daha fazla ses vermez...
yok ben kulaklık kullanamıyorum sevmiyorum vs dersen de ses illa ki güç isteyen bir şeydir gücünü usb den alan birşeylere bakmanı tavsiye ederim notebook için biraz şarj problemin olur ama filmi de notebook fişe takılıyken izliyorsundur heralde sna örnek teşkil etmesi amacıyla bir link vereyim buna benzer ürünler bulmak çok da zor değil.. http://www.kararyeri.com/trust-usb-speaker-set-sp-2750p--p48778.html