arkadaşlar şöyle bir problemim oldu; arkadaşlar harici harddiskin adaptör girişine yanlışlıkla laptopun adaptörünü takmışım, nasıl olduysa o da o girişe tam uydu, usble bilgisayara bağladım çalışmadı. sonra fark ettim ki laptopun adaptörünü bağlamışım , neyse değiştirdim ama harici çalışmadı, üstüne bi kaç kere daha deneyerek daha kötü yapmış da olabilirim, fakat daha sonra denemedim. olası bir kısa devre sorunu mu nedir, datalarım kaybolmuş mudur, lütfen yardım
bi de arkadaşlar ben bunu gold'tan almıştım, oranın servisi halledebilir mi bilmiyorum. önemli olan garantiden ziyade içindeki datalar aslında. mecidiyeköyde sadece bu işi yapan yerler varmış, bilen var mı acaba. belki de sadece güç de problem vardır arkadaşlar güç devreleri yanmıştır ne bileyim, harddiske bi şey olmamıştır, olamaz mı
lütfen acil yardım, hayati bilgiler vardı içinde,
not:rkadaşlar kusura bakmayın forumda yeniyim yanlışlıkla albüm açmışım
başka bir hdd kutusunda deneyebilirsin, verilerin muhtemelen saglamdır ama garantisi varise servise durumu anlatarak sadece kasa veya artık ne şekilde yapabilirlerse verilerini kurtarsınlar tabi durumu anlatarak derken olayı anlatma kurtarılabilirmi diyerek
teşekkürler, ama problemi nasıl halledicem onu bilmiyorum. golddan almıştım western digital 500 gb pro edition yeni daha geçen ekimde aldım. ama goldun teknik servisi durumu halledebilir mi verileri kaybetmeden veya mecidiyeköyde bu data kurtaran tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
başka bir hdd kutusunda deneyebilirsin, verilerin muhtemelen saglamdır ama garantisi varise servise durumu anlatarak sadece kasa veya artık ne şekilde yapabilirlerse verilerini kurtarsınlar tabi durumu anlatarak derken olayı anlatma kurtarılabilirmi diyerek
çok teşekkürler de acaba problem sadece power supply mı belki de power suplly ı değiştirsem sorun düzelecek. bir de tanıdık bu işi iyi yapan bir yerler var mı. golddan almıştım ben yardımcı olurlar mı dersiniz