Bildiğiniz üzere, Turkcell 5 mesajdan sonra bedavayı kaldırdı. Kontör su gibi gitmeye başladı, herhangi bir tarifeye girmek istiyorum, hangisini tavsiye ediyorsunuz ?
Yaş kaç? 25 altı ise KAMPUSCELL tabiiki.. 3 mesajdan sonra beleş...madem çok mesajlaşıyorsunuz...
25 yaş altıyım. Kampuscell'e geçmek için nereye başvurmalıyım, yanımda neler götürmeliyim ? + Sadece mesaj konusunda mı bu indirim var, yoksa konuşmalarda da belli kampanyalar var mı ?
Abone merkezi yada Extralara başvurman gerekli, kimliğin yeterli. Kampuscell e doğru bütün konuşmaların 10 dakikası 1 kontor.
quote:
Orjinalden alıntı: baykagan
quote:
Orjinalden alıntı: Achina
Yaş kaç? 25 altı ise KAMPUSCELL tabiiki.. 3 mesajdan sonra beleş...madem çok mesajlaşıyorsunuz...
25 yaş altıyım. Kampuscell'e geçmek için nereye başvurmalıyım, yanımda neler götürmeliyim ? + Sadece mesaj konusunda mı bu indirim var, yoksa konuşmalarda da belli kampanyalar var mı ?
Abone merkezi yada Extralara başvurman gerekli, kimliğin yeterli. Kampuscell e doğru bütün konuşmaların 10 dakikası 1 kontor.
quote:
Orjinalden alıntı: baykagan
quote:
Orjinalden alıntı: Achina
Öğrenci Belgeside gerekmiyormuydu?Ben öyle hatırlıyorumda
Birde birşey sorucam benim hattım benim üzerime yada ailemden birine kayıtlı değil bi akrabamdı hattın sahibi fakat almanyada şuan.Hattı üzerime geçirebilmek için ne yapmam gerek bildiğim kadarıyla hattın sahibi olmak gerekiordu kampuscell için.
Biraz fazla soru sordum fakat inş cevaplarını bulabilirim..
Almanyadaki akrabanın kimlik fotokopisini gittiğin bölgedeki telefon bayisine faxlattır. Tabi öyle bi imkan var mı bilmiyorum ama hat sahibinin kimliği yani kimlik fotokopisi şart.
Eğer mesajlaşma olayına çok yatkınsan aveanın 5000 sms kampanyasına 1 kilmikle ikinizde geçebilirsiniz.