Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Piranha Twix Kampanya bitiş Son 2 Gün Ne dersiniz ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Piranha Twix Kampanya bitiş Son 2 Gün Ne dersiniz ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
_EngiN_

3 Temmuz 2008; 21:11:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlat kampanya 2 gün sonra bitiyor 2 gün sonra 50 ytl pahalıya satılacak telefon.. Bugun arakadaşta inceledim telefonu hoşuma da gitmedi değil hanii.. Gayet güzel telefonda bir sürü özellik var.. Fakat kafama takılan bir şey var arkadaş dediki foto çekerken yakınlaşamıyorsun... Ama ben de bilmiyor olabilirim dedi.. Ne dersiniz şikayeti olan var mı bu telefondan...

// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 320 Gb Seagate Sata2 // Ocz 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz Platinum Cl4 Xtc // Palit 8800GT // BenQ Fp94vw19” Geniş Ekran Lcd // Asus 1814 Blt Dvd-Rw // Raidmax Smilodon Kasa // Fsp Epsilon 700W // A4Tech Kx-2810 X7 Game Master Desktop Set // Lexmark x1250 Yazıcı / Tarayıcı / Fotokopi // Premier Pht v10 (4+1) Ev Sinema Hoparlör Sistemi //
_EngiN_

3 Temmuz 2008; 23:18:39 

quote:

Orjinalden alıntı: _EngiN_

Arkadaşlat kampanya 2 gün sonra bitiyor 2 gün sonra 50 ytl pahalıya satılacak telefon.. Bugun arakadaşta inceledim telefonu hoşuma da gitmedi değil hanii.. Gayet güzel telefonda bir sürü özellik var.. Fakat kafama takılan bir şey var arkadaş dediki foto çekerken yakınlaşamıyorsun... Ama ben de bilmiyor olabilirim dedi.. Ne dersiniz şikayeti olan var mı bu telefondan...

// Intel E6750 2.66 Ghz //Gigabyte P35c-ds3r // 320 Gb Seagate Sata2 // Ocz 2 x1 Gb Ddr2 800 Mhz Platinum Cl4 Xtc // Palit 8800GT // BenQ Fp94vw19” Geniş Ekran Lcd // Asus 1814 Blt Dvd-Rw // Raidmax Smilodon Kasa // Fsp Epsilon 700W // A4Tech Kx-2810 X7 Game Master Desktop Set // Lexmark x1250 Yazıcı / Tarayıcı / Fotokopi // Premier Pht v10 (4+1) Ev Sinema Hoparlör Sistemi //
volkanmet861

4 Temmuz 2008; 10:10:41 

2mp kamerası var. ama kameranın lensi esas olarak 240-320 çözünürlükte. doğal olarak ancak o çözünürlükte yakınlaştırama yapabiliyor. kameranın çözünürlüğünü yükseltip 1024 e çıkarınca da yakınlaştırma yapılmıyor. eğer bu teli kamera performansı için alıyorsan sakın alma hayal kırıklığına uğrarsın...ayrıntılı bilgiyi imzamdaki adresten alabilirsin...

_EngiN_

4 Temmuz 2008; 17:10:58 

quote:

Orjinalden alıntı: volkanmet861

2mp kamerası var. ama kameranın lensi esas olarak 240-320 çözünürlükte. doğal olarak ancak o çözünürlükte yakınlaştırama yapabiliyor. kameranın çözünürlüğünü yükseltip 1024 e çıkarınca da yakınlaştırma yapılmıyor. eğer bu teli kamera performansı için alıyorsan sakın alma hayal kırıklığına uğrarsın...ayrıntılı bilgiyi imzamdaki adresten alabilirsin...

Hocam doğrusu bu telefonu çift hattı olduğu için almak istiyorum... Eğer benim için çift hat atnı anda sorunsuz bir şekilde çalışıyorsa iş bitmiştir... Umarım böyledir..

Telefondan beklentilerim ;
çift hattı sorunsuz kullanabilme
pc ile usbden bağlanma
kamerası az da olsa iyi çeksin
mp3 leri çaldırırken iyi ses çıksın.. ( ses seviyesi yüksek olsun )

Tüm bunları karşılıyorsa alıyorum ben bu telefonu...

volkanmet861

4 Temmuz 2008; 22:40:07 

quote:

Orjinalden alıntı: _EngiN_

quote:

Orjinalden alıntı: volkanmet861

Hocam doğrusu bu telefonu çift hattı olduğu için almak istiyorum... Eğer benim için çift hat atnı anda sorunsuz bir şekilde çalışıyorsa iş bitmiştir... Umarım böyledir..

Telefondan beklentilerim ;
çift hattı sorunsuz kullanabilme
pc ile usbden bağlanma
kamerası az da olsa iyi çeksin
mp3 leri çaldırırken iyi ses çıksın.. ( ses seviyesi yüksek olsun )

Tüm bunları karşılıyorsa alıyorum ben bu telefonu...

çift hat problemsiz
bağlantı sorunsuz
kamera şöyle böyle
çift steryo hop. çılgın ses veriyor

_EngiN_

4 Temmuz 2008; 23:12:21 

teşekkürler dostum o zaman daha ne olsun diyorum... Ve ilk fırsatta bu telefonu alacağım...

Roque_Jn

5 Temmuz 2008; 3:13:46 

kamera şole bole değil berbat baq 1.3 megapikseldeki kaliteyi bile bulamassın .. diğer isteklerin arzuların beklentilerin aşağı yukarı karşılanıyor ama kamera ile ilgili en ufak bir beklentin bile olmasın.

2008 honda civic dream galaxy gri
lg ku990 viewty
dell inspiron 6400
vincentvega

5 Temmuz 2008; 10:27:07 

Kampanyalar bitmez merak etme .

"Living On Earth Is Expensive, But It Does Include A Trip Around The Sun"
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Diğer Markalar ve Konular >> Piranha Twix Kampanya bitiş Son 2 Gün Ne dersiniz ? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI Wind U100 video inceleme
MSI Wind; Intel ATOMdan güç alan cep herkülü!
Zen Vision:W PMP video
Creative in gelismis tasinabilir medya oynaticisi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir