Şimdi Ara

HERCULES 76 SUN SPEAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar nedir bu spear ın ederi gold ve gerçek para olarak? bugün düşürdüm de

HERCULES 76 SUN SPEAR

HERCULES 76 SUN SPEAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken1 -- 3 Temmuz 2008; 20:39:20 >

• O_o

Nedir bu şans yaaa ...
    7/24 aralıksız kasmak sun düşürmeye yetiyorsa benim şimdiye 10 kadar sun ım olması lazımdı.
    vallahi helal olsun yaa
  • Sun düşürmek istiyorsanız bol silk alın ve antilopelerde takılın
  • bu anteloplardan düşmedi wing tribe lardan düştü
  • kaç silk aldın? ne zmn dustu tarih saat gun ve silki ne kadar surede alıon ne kadar kasıon sırrı cozelim bence yabancılara dusmesini engelliyelim
  • sadece pet için ayda 50 silk alıyorum. 7/24 kasıyorum (malum programlarla valla akşam üstü falan düştü.darısı tüm türk arkadaşların başına artık
  • bu arkadasi bilmemde acin yeni bir char her ay duzenli pre plus sp ticket pet bilmemne(uzatici xd) 2 tanede 100% ressuraction scroll ve bosta durmasi icin 200 silk alin bakin bakiyim 90da sun set dizermisiniz dizmezmisiniz

joymax bu unutmayin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    64+9 sosun spear ve 72+9 sword
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kemi Ron

bu arkadasi bilmemde acin yeni bir char her ay duzenli pre plus sp ticket pet bilmemne(uzatici xd) 2 tanede 100% ressuraction scroll ve bosta durmasi icin 200 silk alin bakin bakiyim 90da sun set dizermisiniz dizmezmisiniz

joymax bu unutmayin

bu kadar para harcayacağımıza gold çekip sun set alak aynı sey hic urasmayızda
  • quote:

Orjinalden alıntı: forsaken1

sadece pet için ayda 50 silk alıyorum. 7/24 kasıyorum (malum programlarla valla akşam üstü falan düştü.darısı tüm türk arkadaşların başına artık

Vay anasını yav premiumu bile yok Bana bi tane 76+ nuker bi de bu silahı ayarlasana o serverden kaça satacan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 4 Temmuz 2008; 10:18:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iso_melos

quote:

bu arkadasi bilmemde acin yeni bir char her ay duzenli pre plus sp ticket pet bilmemne(uzatici xd) 2 tanede 100% ressuraction scroll ve bosta durmasi icin 200 silk alin bakin bakiyim 90da sun set dizermisiniz dizmezmisiniz

joymax bu unutmayin

doğru

forsaken kardeşim sende 0 dan nuker aç kas istersen (çok saçma ama olsun)
    hayatımda topu topu 3 sos çuk düştü o kadar yani

Ama gavurlara düşcene bir TÜRK e düşmüş ne güzel darısı tüm TÜRKlerin başına inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alut16 -- 4 Temmuz 2008; 11:22:34 >

• sun spear icin YTL karsiligi satmak istersen pm ile aklindaki rakami iletirsen sevinirim
  • ben olsam hemen bi 76 + nuker bi carh alırım server ın kralı olurum tabi sade sun spear lada bitmiyo saglam bi set te lazım yaparım dıyosan pt kendine carh kas ezik lv de farm bitir yürü yoluna (ben olsam oyle yapardım )
  • sun spear satılmadıysa talibiz
    aklınızdaki fiyatı we gelen teklifleri ögrenebilirsek kısa we öz bir anlaşma olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: iso_melos

quote:

joymax bu unutmayin

oldu sen arkadasın dedikleri tas çatlasın 350 silk oda 60 ylt fln edio herhalde 60 ytl yede en falza 200 m en falza tani onada sen 7 deggre sun bile alamassın

• Ne kadar bu meretin fiyatı ? Yetela cinsinden.
  • arkadaşlar sun spear ı düşüren 82 lvl rouge/warrior satılığa çıkarılmıştır.

http://forum.donanimhaber.com/m_24586011/mpage_1/key_//tm.htm#24586011

sun spear şimdilik satılmayacaktır. ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Sun düşürmek istiyorsanız bol silk alın ve antilopelerde takılın

1000 silk aldım + üstüne pre bastım .... sonuç 0 !
  • quote:

Orjinalden alıntı: siLkr0adMAX

quote:

Silk basarsan sunun olcak diye bi kaide mi var Benim gibi basacan goldu alacan sunu kesin çözüm

• quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orjinalden alıntı: siLkr0adMAX

quote:

Silk basarsan sunun olcak diye bi kaide mi var Benim gibi basacan goldu alacan sunu kesin çözüm

Noop

GM _aNaToLia_ xD
    Dün sattın zaten bizi

• quote:

Orjinalden alıntı: forsaken1

bu anteloplardan düşmedi wing tribe lardan düştü

Bana çıka çıka wing tribelerden sos glavie çıktı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.