arkadaşlar kart şüper ama size deim boşa para wermeyin o kadar aynı şeyleri hd4850 de yapıyor kartı bizzat test eetim iki adet dvd kopyyalarken crysıs ı çok rahat bi şekiLde en yüksek çözünürlik 8aa hıgh ta oynadım tık yoq :)
Tuğer, 8.7 Sürücüsü Çok Sorunlu, Onla Test Yapmayacağım Boşuna Zaman Kaybı Olur.
@ levyeli
Testlerde Ufak Bir Sorunla Karşılaşıldı. Yarın Daha Düzgün Sonucları Yayınlayacağım.
@ izmitcarsi
Testlerde Ufak Bir Sorunla Karşılaşıldı. Yarın Daha Düzgün Sonucları Yayınlayacağım. Tek Kart İle Emin Olun SLI'dan Daha Fazla Performans Alabilirsiniz, Islemcinizde Gayet İyi.
@ foreverkobe
CoD 4 Testleri Malesef Yarına Kaldı
quote:
Orjinalden alıntı: St Batuhan
Süper bir inceleme gercekten derli toplu güzel bir inceleme nese aklıma takılan yarım saat önce bulunan crysis testlerinin tekrarlancak olarak değiştirilmesi. Sorun nedir? 64bit seceneginden dolayı arada konusulmus ondan dolayı mı acaba yoksa baska bi olay mı var?
Evet, 64Bit Seceneğinden Dolayı.
@ SAMASRA
Crysis'de Ki Değerlerin Dusuk Olma Sebebini Acıkladım. Yarın Testleri Tekrar Yapıcam.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
hocam öncelikle eline sağlık 1-kartı ne kadar aldın 2-e 8400 mü yoksa q6600 ile mi kullanılmalı 3-4850 alınabliyrsa kesnlikle kastırılıp bu kart alınmalı mı
İnceleme için teşekkürler,güzel bir inceleme olmuş.Aynı sistemle Quad Core işlemciyle aradaki farkı görmek güzel olurdu.
To Live İs To Die when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which men miscall their lives all this i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home!
|||Intel Core 2 Duo E6550 ||| Asus P5PL2-E ||| Kingston 2x1GB Ram ||| Ati Radeon HIS HD 4850 ||| |||HP w1907v 19"WS |||Samsung 500 GB Sata 2 HDD|||High Power + 500w|||