Giriş
3 Temmuz 2008; 18:50:22
Dayımın Vodafone hattını kayebtmişti bugün ben çıkarttırdım üstüme kayıtlı idi.. Telefona 1 saatte 1 haber mesajı geliyo.. 7020.. ne kısa mesaj ne bilgi mesajı ?
_____________________________ KRALKARTAL - VKFORUM Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
3 Temmuz 2008; 20:25:19
Yo gitmiyor Süper bişey valla Her bi flaş gelişme 50 de kanal gibi geliyor.. Vay be aklıma geldi.. Haber kanalı vardı Telsimin AH ULAN vODAFONE
_____________________________ KRALKARTAL - VKFORUM Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
3 Temmuz 2008; 20:29:25
Volkan dikkat et bişeye üye yapmasınlar seni. Faturalıya geçtin zati ay sonunda süpriz olmasın
3 Temmuz 2008; 20:33:39
Benim değil ya :) Dayımın Faturalı hattı
3 Temmuz 2008; 20:47:38
Pardon mesajın başını okumamışım Peki dayın kullanıyor mu bu servisi? Kullanmıyorsa yazıktır iptal et çakallar para kazanmasın Vodafone adama beleş bir şey vermez. Eskiden Turkcell için derdik bunu şimdi hatırladım da. Ah Telsim ah diye ben de bi iç geçirim
3 Temmuz 2008; 20:51:49
Dayım üye olmaz böyle şeylere ya :D Kafamı karıştıran bu gelen şeyler neden normal mesaj gibi gelmiytor.. mesaj ses çıkıyor ama direk ekranda turkcellde kontör düştükten sonra yazan ifade gibi yazı çıkıyor.. en başta 7020 yazıyor.. 7020 yazıyorum Vodafone sitesinde birşey yok :-\ Muhtemelen paralıdır tabi.. Yinede bakayım ben biraz
3 Temmuz 2008; 21:03:50
Çakallar bilem. Kimbilir kaç kontör hortumlardılar bu şekilde
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil