arkadaşlar böyle bir devre buldum bunun dogruluk payı ne kadardır sizce ben nereeden buldugum hatırlamıyorum ama bu devrelerden birini yapsak nekadar usulüne uygun olur
entegre : tda7377
Rüzgar ters esiyorsa, yelkenlerini rüzgar yönüne göre ayarlamaya bak; çünkü dünya çektiğin sıkıntılarla değil, gemiyi limana ulaştırıp ulaştıramadığınla ilgilenir.
sezer bu devreyi ben tv için kullanacagım tv çıkışı iki adet kullanım kılavuzunda 2x10 yazıyor sence bu devrelerden hangisi idealdir tv vestel zeta yardımcı olursan çok sevindirik olucam haa
Maalesef kardeş tda ların hepsi amfi yapımında kullanılmıyomuş. Elimdeki tdaları bir güzel googlede arattım hepsi farklı bi işe yapıyomuş vertical....,tv....,fm/am.... modulator diye çeşit çeşit ama bunların hiçbiri sesle ilgili değil
arkadaşım o entegre 12-18 volt arasında gerilimlerde çalışır seni tatmin edecek bir ses verir bende tda7375 ile kendi yaptığım bi devre var çok güzel çalışıyo ve sesi çok temiz. maliyeti ise tüm devre 10 ytl civarına geliyo. ama onu kullanacağın üç kaynağı bayaa güçlü olmalı ben pc power supply ile kullanıyorum.
bu arada verdiğin resimler zaten o entegrenin datasheetinde var. eğer o entegrede kararsız kaldıysan tda7375 ile yapmayı dene ve istersen sana çizilmiş halini de gönderirim. kolay gelsin
olur hiç yok demem vallahi hem salı gününe kadar burdayım ondan sonra daga çıkacam ya bunu çalıştıracak cihaz diskmen hani video felan göstertenden kumandalı bir adet 2 şemadan yapasım var ama senin yaptıgını ve denedigini paylaşırsan sevinirim kardeşim saol