Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
### Kilidi Kırılan iPhone'lar Apple'a Yarıyor ###

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> ### Kilidi Kırılan iPhone'lar Apple'a Yarıyor ### Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Teknik.Servis

3 Temmuz 2008; 16:52:04 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Yasal olmadan ülkelere sokulan iPhone'ların kilidi kırıldığında Apple için milyonlarca dolar zarar anlamına geldiğini düşünüyorduk. Düşündüğümüzün tam aksine Cupertino'da bulunan firmanın yazılı mali raporunda, herşeyin yolunda olduğunu kanıtlar nitelikte.

Herkes tarafından çözüm olarak bilinen "iPhone'u kırıp kullanma" Apple tarafından da kabul edilmiş. Diğer taraftan Apple'ın tahmininden daha fazla olan iPhone talebi "yasal" talebin de işin içine girmesiyle stokların hızla tükendiğini belirtti. Apple firması tarafından açıklanan raporda 1.7 milyon cihaz sattığını, ve bu cihazların yanısıra aksesuar ve şebekelerden gelen parayla birlikte 378 milyon dolar gelir elde ettiğini belirtti. Firma, bu senenin sonuna kadar 10 milyon adet iPhone satılması planladığını da altını çizdi.

Apple firmasının mali takviminin ikinci çeyreğinde gelirini %42 arttırarak 7.51 milyar dolar kazanmış, ve bunun geçen seneden %35.7 artış anlamına gelen 1.04 milyar dolarını net kâr olarak kaydetmiş. Apple'ın bu başarısındaki en büyük katkı payı ise tahmin edilenin aksine iPhone ve iPod değil, Mac bilgisayarları olmuş. Geçen seneye göre %54 artışla 2.28 milyon Mac satan firma, aynı zaman dilimine göre sadece %1 artışla 10.65 milyon iPod satabilmiş.

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik.Servis -- 3 Temmuz 2008; 16:52:09 >

www.illegal.turkforumpro.com Sitemize Girip Üye Olarak Daha Ayrıntılı iPhone Teknik Destek Ve Yardım Alabilirsiniz...

Saygılar;

Teknik.Servis
Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2008; 17:08:17 

Bu veriler sanırsam bu sene için geçerli.

Iphone çıktıktan sonra kimsenin gidipte Ipod alacağını sanmıyorum şahsen.

Shady

3 Temmuz 2008; 17:15:44 

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Bu veriler sanırsam bu sene için geçerli.

Iphone çıktıktan sonra kimsenin gidipte Ipod alacağını sanmıyorum şahsen.

Bence yanılıyorsun....Çoğu iPod kullanıcısı (2001den bu yana iPod'la iç içe olanlar için konuşuyorum) iPhone'u yada iPod Touch'ı iPod olarak nitelendirmiyor...iPod demek clickwheel demektir diyorlar ki bence haklılar...O yüzden iPhone'un çıkmış olması iPod satışlarını etkilemez...Zaten yakın zamanda Apple iPod Classic ve iPod Nano'da bir güncellemeye gidecektir...

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

Ünal Korkmaz

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2008; 17:25:26 

Ama verilere bakarsak geçen yıla oranla %1 artış olmuş.

MuttFTS.

3 Temmuz 2008; 20:31:03 

iPod alanlar pek satan/değiştiren insanlar olmadığından, geçen seneki kadar satıldıysa baya bir başarı demektir.. Yani genelde satılanlar yeni kullanıcılar olduğunu düşünerek yorum yapabilirsin..

Örnek Ben, Nano 1G wardı senelerdir kullanıordum. Değiştirme nedenim sadece iPhone almam. Başka bir cihaza tercih etmezdim, yeni nesillere de..

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Ama verilere bakarsak geçen yıla oranla %1 artış olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuttFTS. -- 3 Temmuz 2008; 20:36:52 >

Eski nick: hasanyuceer
iPhone 8GB + V-Moda Vibe
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> ### Kilidi Kırılan iPhone'lar Apple'a Yarıyor ### Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Lost: Via Domus video inceleme
Sevilen dizinin kahramanlarıyla maceraya hazır mısınız?
Kama Connect video incelemesi
Scythenin USB arayüzünü Sata ve ideye çeviren ürünü Kama Connect

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir