PİYASADA KAÇ ÇEŞİT APPLE var bilen varmı Ben yanyana koyunca farkı görüyorum desem.
Benim cihaz apple storeden alınama bi arkadaş doğubanktan almış yan yana koydum kasa rengi olsun yazı netlikleri olsun hemen hemen kamera merceğine kadar fark var işletim sistemi aynı bu nasıl oluyor başka yerlerde kalite kalite yaptırıyorlarmı acaba? dikkat edilmesi bir konnu deyilmi sizce?
PİYASADA KAÇ ÇEŞİT APPLE var bilen varmı Ben yanyana koyunca farkı görüyorum desem.
Benim cihaz apple storeden alınama bi arkadaş doğubanktan almış yan yana koydum kasa rengi olsun yazı netlikleri olsun hemen hemen kamera merceğine kadar fark var işletim sistemi aynı bu nasıl oluyor başka yerlerde kalite kalite yaptırıyorlarmı acaba? dikkat edilmesi bir konnu deyilmi sizce?
Piyasada 1 çeşit Apple var...Gerisi sahte...Merdiven altı üretimi...
parçalar bi kaç ayrı yerden geliyor, ama çinde imal ediliyor.. her çin malı kalitesiz değildir.. Amerikanın belli başlı bütün markaları, üretimlerini ucuz işçilik yüzünden orda yapıyor artık.. burda günlük 100 dolara gelen işçi, orda 15 dolar civarı.. nedeni bu.
parçalar bi kaç ayrı yerden geliyor, ama çinde imal ediliyor.. her çin malı kalitesiz değildir.. Amerikanın belli başlı bütün markaları, üretimlerini ucuz işçilik yüzünden orda yapıyor artık.. burda günlük 100 dolara gelen işçi, orda 15 dolar civarı.. nedeni bu.
aynen dedigin gibi arkadasim...
mesela bilindigi gibi arctic cooling firmasi da bilgisayar sogutma konusunda onde giden ve en sessiz fanlari yapan firma...onlarda fanlari isvicre de tasarlayip cin de uretiyorlar...cunku iscilik ucuz...ama bu demek degil ki mallarin BUTUNU kalitesiz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi willbecoder -- 4 Temmuz 2008; 8:35:13 >
e6550@2.8ghz + arctic freezer 7 pro | asus p5b deluxe | 2 x 1 gb kingston 800 mhz | 512mb asus en 9800gtx + | 400 gb samsung hdd | 550 watt thermaltake psu | Raidmax Sagitta 2 case| Logitech Momo Racing | Creative T7900 7.1
Iphone 8gb
Techical University of Varna - Computer Science and Technologies (English Education)