Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
VESTEL 4550 DİVX PLAYER SES ÇIKIŞI

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> VESTEL 4550 DİVX PLAYER SES ÇIKIŞI Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
SeLPaK

3 Temmuz 2008; 16:39:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar bu konuda fazla bir bilgi sahibi değilim.En basit şekilde şu soruyu sormak istiyorum(bu arada playerın eski model oldugunun farkındayım)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd850174#tablnk

ekteki ses sistemiyle söz konusu playerı 5.1 olarak kullanabılır mıyım?
okudugum bikaç yazıda analog ses çıkışı olmadıgı yazıyor??
dvdhacker

3 Temmuz 2008; 19:55:49 

Aynı cihazdan bendede var asrın hatasını yapıp para vermiştim :D

Linkteki hoparlörün anfi girişinde optik giriş yok,analog girişide resim olarak göstermemiş ama sanırım Front Rear ve Sub olarak 3 ayrı jack girişilidir.
Kablo yaptırıp kullanma imkanın olabilir.DVD Arkasındaki çıkışlarda her kanal ayrı ayrı belirtilmiş zaten hoparlördeki girişe göre elektrikçilere yaptırabilir veya hazır satılan ürünlerden ise tekno marketlerde de bulabilirsin.Uğraşılmaz bununla dersen skart girişinden sesi çıkıp doğrudan anfinin aux girişine bağla gitsin Dolby Digital olmasında varsın çakma Dolby olsun hiç ses olmamasından iyidir...

SeLPaK

4 Temmuz 2008; 9:03:08 

Peki arkadaşlar linkte verdiğim 5.1 sistemi göz önüne almayalım...
Benim bu vestel 4550 model divx playerla 5.1 çıkış alarak kullanabılecegım bir ses sistemi önerirmisiniz
dvdhacker

4 Temmuz 2008; 13:51:16 

EVEREST H5402 5+1 CH HOME THEATRE SPEAKER

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd50194

xantia

4 Temmuz 2008; 13:53:42 

Divx playerında 5+1 Analog çıkış varsa (sanırım var) bu cihazla ac3 (dolb digital) sesleri alabilirsin.

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.057.1465.0031

Eğer optic yada coaxtan bağlayacam dersen aşağıdaki ürünle dts ses dahi alabilirsin. Hatta bu ürünü ben sipariş ettim en yakın zamanda testini yayınlayacağım.

http://www.hizlial.com/UrunInceleme.aspx?UrunID=30.057.1318.0006

Bu ürünleri piyasada iyi araştırırsan çok daha ucuz fiyatlara bulabilirsin.
SeLPaK

4 Temmuz 2008; 15:09:37 

Ya biyerde analog çıkışının olmadıgını okumuştum.Sanırım optik çıkışlı almam gerekecek...
xantia

4 Temmuz 2008; 15:39:07 

quote:

Orjinalden alıntı: SeLPaK

Ya biyerde analog çıkışının olmadıgını okumuştum.Sanırım optik çıkışlı almam gerekecek...

Arkasına bakarsan orada 6 tane birbirinin aynı çııkışlar göreceksin. FL FR SUB gibi ifadeler olur etrafında. Eğer bu cıkışların yoksa digital girişli bir set yada anfi alman en doğrusu. Bütçen düşükse benim gibi dahili dolby digital ve dts dekoderli Everest ten başka seçeneğin yok. En yakın fiyata bildiğim çok beğenilen Logitec Z5500 var ama oda 550-600 ytl civarlarında. Everest i ise en fazla 150 ytl ye temin edersin. Benim set gelsin dediğim gibi inceleme yayınlayacağım zaten.
SeLPaK

5 Temmuz 2008; 10:41:25 

0 altı tane çıkış var.RTS çıkışı mı ne dıyolar ona...
Bi hoparlör önerdiler logitech in.yaklasık 150 ytl lik bi model.Setin arkasında 3 çıkış vr -dvd playerda 6 tane giriş.Onu çoklayıcı kablolarla bağlayabilirsin dediler.Bakalım araştırmaya devam etmekteyım:D
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> VESTEL 4550 DİVX PLAYER SES ÇIKIŞI Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac 9600GT AMP SLI
Nvidianın orta seviyedeki fiyat/performans kartını bir de hız aşırtılmış olarak görün
MAGICOOL Sıvı soğutma sistemi
MAGICOOLun giriş seviyesi sıvı soğutması

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir