Cep telefonu piyasasında, gerek uygun fiyatlı olması gerekse sunduğu özelliklerin zenginliği bakımından NOKIA 6300 tartışılmaz en çok tercih edilen ürünler arasında üst sıralarda yer alıyor. Üretici firma NOKIA en geç 1-2 ay içerisinde, bu modelin devamı şeklinde Türkiye pazarına girecek olan NOKIA 6300i modelinin tanıtımını yaptı ve Avrupa'da satışa sundu. Peki 6300i bize ekstra hangi yeniliklerle geliyor? En çok işimize yarayacak özelliği tartışmasız Wi-Fi özelliği. Bunun yanında 6300 modelinde 7 mb olan dahili hafıza, 6300i modelinde 30 mb ye çıkartılmış ve yeni ürün Nokia maps ile baraber geliyor. Şuan hali hazırda 6300 modelini kullanan kullanıcılar, eğer Wi-Fi özelliğinin olmamasından şikayetçi ise eminim ki telefonunu 6300İ ile değiştirecektir. ::ÖZELLİKLERİ: Ağırlık :93 Gr Genişlik :43.6 mm Yükseklik :106.4 mm Kalınlık :11.7 mm Şebeke frekansı: GSM900 - GSM1800 - GSM1900 Bluetooth :Var 2.0 Pil Tipi: Li-Ion Bekleme süresi :340 saat Konuşma süresi :3.5 saat Baskonuş: Var Wireless LAN :Var Renk Sayısı :16M Ekran Boyutları: 3,1 x 4,1 cm Ekran Çözünürlüğü :240 x 320 px Telefon Hafızası :30 MB Telefon rehberi :1000 kayıt Harici Hafıza Yuvası: Var Harici Hafıza Kartı Boyutu: 512 MB Harici Hafıza Kartı Tipi :microSD (TransFlash) Maksimum Hafıza Kartı Boyutu :4 GB Edge :Var :Rss okuyucu :Macromedia Flash Lite desteği :Css, Javascript destekli gelişmiş web taracıyısı :Opera mini web tarayıcısı :VoIP, internet üzerinden ses aktarımı Kamera:2.0 MP Dijital Zoom :8X Ekstra kamera özellikleri :Self timer, Çektiğiniz fotoğrafları blog hesabınıza direk gönderebilme imkanı, Gece çekim modu, Sıralı çekim :Nokia Maps
@say çıkış tarihi hakkında 2008in 2. yarısı deniliyor,ama tr ye ne zaman gelir tam net olarak bilmiyorum @ckm evet doğru söylüyorsun ama ekran wifi için küçük biraz,yani pek zevkli olacağını zannetmiyorum,ama olmamasından iyidir
Evet oda var ama ben şu yönden düşündüm piyasada genellikle wifi özelliğine sahip telefonların tasarımları beğenilmiyor ama tasarımla wifi birleşince çok güzel bir telefon çıkmış ortaya birde flaş eklenseymiş dört dörtlük olacaktı.
WİFİLİ OLMASI İYİDE AMA GEL GELELİM İNTERNET SAYFALARINDA GEZERKEN BAYA Bİ ZORLANMA OLCEK.. AMA MSN FELAN GÜZEL İŞE YARAR BENCEEE
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah--deniz -- 4 Temmuz 2008; 0:30:50 >
REFARANSLARIM: R@: w810 alınmıştır. ankara orkan_pp.1: 6300 alınmıştır.. ankara burakthy:alpine 9847r oto cd çalar ve rockford fosgate subwoofer alınmıştır.. istanbul tofux: nokia n100 sattım.. ankara Dj Peace : k770i aldımm.. istanbull
güle güle kullan yalnız bir sorum olacak nereden ve nezaman ve nekadar aldın @enigmaenergy açmadan önce arama yaptım ama 6300i diye bir sayfa bulmadı bende görmemiştim