|
dream25 -> MARKA+ FİYAT + 3 ADET FOTO (Karşılaştır ve kararını kendin ver) (3 Temmuz 2008; 15:50:17)
|
Arkadaşlar piyasada çok fazla model bulunuyor. Bunun doğal sonucu olarak ta çok farklı bütçelere hitap eden makineler mevcut. Ancak birbirine yakın fiyatta birden fazla model arasında da kararsız kalınabilmekte. Bu topic i açma nedenim fotoğraf makinesi almak isteyen arkadaşların kendi tercihlerini yorumlara bakarak değil, makinenin modelini, fiyatı ve o makineyle çekilmiş bir kaç fotoyla kıyaslayarak kararı kendisinin vermesine yardımcı olmaktır. Herkesin makineden beklentileri farklı olabiliyor. Makinelerin de bazı özellikleri diğerlerine nazaran üstünlük sağlayabiliyor. Bu sebeple gerek yeni makine almak isteyenlere gerekse kulandığı makineyi diğer makinelerle karşılaştırmak isteyenlere rehber olması açısından bu konunun açılmasını uygun gördüm. Mod arkadaşlardan ricam da konuyu sabit konular arasına almalarıdır. Yalnız bir uyarıda bulunmak istiyorum. Kirlilik oluşturmaması adına yorum yazmak isteyen arkadaşlar yapmış oldukları paylaşımın sonunda yorumlarına yer verebiliriler. Ayrıca yorum yazmayalım lütfen. Paylaşımda bulunmak isteyen arkadaşlar; 1- FOTOĞRAF MAKİNESİNİN MODELİNİ 2- MAKİNENİN GÜNCEL FİYATINI 3- 1 ADET MACRO + 1 ADET MANZARA + 1 ADET TE PORTRE YA DA KOYMAK İSTEDİKLERİ BİR FOTOYU EKLESİNLER. Resimlerin hemen altına da yorum eklemek isteyenler ekleyebilir. LÜTFEN AYRICA YORUM YAZMAYALIM. EVET PAYŞAIMLARINIZI BEKLİYORUM. PAYLAŞIMDA BULUNAN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM.
|
|
|
|