Arkadaşlar forumların büyük bir kısmını okudum fakat kimse net bir yorumda bulunmamış . Bu yüzden bu başlığı açtım Digitürke her ay 35 ytl para vermekten bıktım ve kapattırdım . Bu yüzden D-Smarta geçmeyi düşünüyorum fakat ne marka ve ne model almam gerektiğine karar veremedim bu yüzden D-Smart kullanan arkadaşlar net yorumlarda buluna bilirlerse çok makbule geçer ( Forumdan anladığım kadarıyla her marka aynı deniyor fakat bir çok çeşit var hangisi alınmalı ? ) şimdiden teşekkürler !
işin aslı şu arkadaşlar cihazların özellikleri ve parçaları aynı çinde üretiliyor humax markası tarafından istanbulda bizim markalar sadece elbise giydiriyorlar.
Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E - |Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB- WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0
leke ile kastettiğiniz nedir merakettim benim oturduğum yerde next modelleri mevcut almamlımıyım yani eğer her marka ve model aynıysa next için neden böyle dedin açıklarmısın ??
leke filan yok! arkadaş sadece 8000 lere artık fazla yazılım gelmiyo (kaç senelik cihaz yaw) ondan böyle dedi galba ama next cihazı satarken şu kadar yıl yazılım garantisi demiyor ki!