cenkyyy
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 2 günü kaldı.
3 Temmuz 2008; 15:37:42
arkadaşlar yurt dışından arabada iphone dan muzik dinlemek için iphone un altına takılan ufak bi fm transmeter getirttim kullanılmasında sorun yok ama çıkarttıktan sonra sürekli bu aksesuar iphone için yapılmmamış ses parazitini azaltmak için uçak moduna almak istermisiniz diye hata veriyor
benimki orjinal bendede yapıyor (: apple yan sanayi satmıyodur herhalde :) ipodtan müzik dinlemek için satılıyor onlar bu arada :)ipodta sesi dışarı vermek için alttan taktığınız şeylerin çoğunda oluyor bu ben bi tanede ipod için radyo almıştım ondada uçak moduna geçiyor ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takao -- 4 Temmuz 2008; 1:08:35 >
selam ben de fm transmitter almayı düşünüyorum transmitter ın fotosunu ve fiyatını yazar mısın? bir de uçak moduna transmitter takılıyken mi almak gerekiyor anlayamadım
quote:
Orjinalden alıntı: cenkyyy
arkadaşlar yurt dışından arabada iphone dan muzik dinlemek için iphone un altına takılan ufak bi fm transmeter getirttim kullanılmasında sorun yok ama çıkarttıktan sonra sürekli bu aksesuar iphone için yapılmmamış ses parazitini azaltmak için uçak moduna almak istermisiniz diye hata veriyor
arkadaşlar bunu her üründe yapıyordur diye tahmin ediyorum bende "Apple İpod Hifi" var ondada aynı hatayı veriyor. Ama zarar veren bir unsur gibi gözükmğyor yazı çıkıyor ve hayır demeniz birşey değiştirmiyor.