ABD'den getirteceğim; SONY VGN-CR590 Intel® Core 2™ Duo Processor T9300 (2.5GHz) 2 GB DDR-SDRAM (DDR2-667, 1 GBx2) 120 GB SATA Hard Disk Drive [5400 rpm] LCD 14.1" WXGA+ (XBRITE-ECO™) with integrated video camera WLAN (802.11a/b/g/n) with integrated Bluetooth® technology Standard Battery (BPS9/S) Ekran kartını göremedim bir bilginiz var mı? $1,140
HP dv2700t Intel(R) Core(TM) 2 Duo Processor T9300 (2.50GHz) 14.1" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) FREE Upgrade to 2GB DDR2 System Memory (2 Dimm)!! HP Broadband Wireless and Wireless LAN 802.11a/b/g/n and Bluetooth 128MB NVIDIA GeForce 8400M GS 120GB 5400RPM SATA Hard Drive High Capacity 6 Cell Lithium Ion Battery $1,175
Şimdi film, internet, azıcık photoshop ve türü programlar ile meşgul olacağım. Pcler çok ucuzlamış acaba bu fiyata kazıklanırmıyım :P ve hangisi daha iyi sizce?. Yardımlarınız için müteşekkirim
Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100 with Intel® Clear Video Technology with Total Available Graphics Memory of 358MB (max.)
Yani paylaşımlı bir ekran kartı var. Madem amerikadan getireceksin getirdiğine değmeli bence. Daha iyi bir Sony modeli almalısın bence. Örneğin FZ serisi gibi.
Yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Sanırım Sony almaktan vazgeçtim çünkü özelliklerine göre gerçekten pahalı. Fz serisini düşündüm; ekran kartı güzel ama işlemcisi 2.0.. 1000$ verip almaya değer mi sizce? Hpnin bilgisayarlarını o fiyata daha güzel dizayn edebiliyorum. Türkçe klavye olmaması benim için dert değil daha öncede kullandım. Ayrıca bugün Bimekse gittim fiyatlar arasında baya fark var yine de.
sorduğun da soru mi tabi ki sony, oyun oynuyorum diyorsan go8400 ten fazla performans bekleme zaten. ayrıca sony'de de en kötü bu ekran kartı olacaktır.
Sony'nin kalitesini, görüntüsünü ve performansını başka bi cihazla kıyaslama. Bi araştır istersen Türkiye'de ki distribütörlere bak, onlar yurtdışından ilk elden aldıkları için fiyatları daha uygundur.
Bence heriki cihazı da ilgili mağazalarda bi incele.Hp parlak falan ilgi çekiyor.Ben sony ciyim valla ki bahsettiğin model yeni ve Türkiye de zaten var.Sony nin tüm modellerinin kasa yapıları gerçekten çok sağlam.Sağlamlık testlerini inceledin mi onların?Ben sana bir link göndereyim bak nelere katlanıyor da bişi olmuyor sony e :) hp kasaları ki "dv" kodu ile başlayan cihazları çıt kırıldımdır benden söylemesi.Karar senin.