Şimdi Ara

27 Temmuz 2008 Pazar - DH - VW Passat Kulübü İstanbul 1. buluşması- Yapıldı, fotoğraflar içeride

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
312
Cevap
3
Favori
15.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Adana'dan Taner Göde arkadaşımız 27 temmuz pazar günü istanbulda olacak. Bu vesile ile sabahtan bir organizasyon yapalım, buluşma ayarlayalım derim.

Gelebilecekler bu topice mesaj atıp isim bildirirse iyi olur, yer önerilerinizi de belirtin lütfen.

Katılacağını bildirenler

• meke
    • tanergöde
    • mertbaşaran
    • Alphadog ??
    • mulligun
    • LagrangePasha
    • Muradovskiy

Buluşma yeri alternatifler

• Anadoluhisarı - Göksu civarı
    • Mihrabat korusu (Kavacık)
    • Hidiv Kasrı (Kavacık)
    • Alperenler (Vaniköy)
    • Moda
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Değerli Dostlarım,

Sizlerle tanışmak eminim çok güzel olacak. Beni misafir edecek tercüman arakdaşım Serkan Doğan'ın önerisi de

Hidiv,
    Mihrabat,
    Tema Vakfı,
    Güzelcehisar Kafe,
    Otağtepe Kafe,
    Çengelköy Çınaraltı Çay Bahçesi & Börekçisi,
    Sabancı Öğretmenevi,
    Beylerbeyi Polisevi,
    Bilumum belediye tesisleri vs vs hepsi birbirine yakın

Eh artık bir yer buluruz di mi?
  • Ben müsait olursa katılabilirim.
    Bir tavsiyede ben bulunayım.
    Anadolu hisarı ile Çengelköy arasında Alperenler diye bir çay bahçesi var. Otoparkıda mevcut. Kahvaltısıda güzeldir.
    Çengelköy Çınaraltında buluşursanız yürüyerek bile gelebilirim.
    Bu buluşmalarda beni hafiften sinirlendiren bir durum mevcut. Katılan arkadaşlar benim arabanın fotoğrafını çekip siteye koyuyorlar. Sonra bu fotoğrafı birileri copy paste edip başka siteye koyuyor. Kel alaka bir yerde arabanızın fotoğrafı yayınlanıyor. Can sıkıcı bir durum.
    Bir ekleme yapayım. Eğer kahvaltı organizasyonu yapacaksanız saat 9.00 a kadar toplanmanızı öneririm. Saat 9.30 - 10.00 arası ana baba günü oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muradovskiy -- 4 Temmuz 2008; 8:49:25 >
  • Vaniköy müydü orası? sanki biliyor gibiyim.

Evet uyarın gerçekten önemli sabah erken buluşamayacaksak daha sakin bir yere gitmek zorunda kalacağız, keza Hıdiv vs de sabahtan hemen doluyor.

Muradovskiy, seni de bekleriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

Vaniköy müydü orası? sanki biliyor gibiyim.

Evet uyarın gerçekten önemli sabah erken buluşamayacaksak daha sakin bir yere gitmek zorunda kalacağız, keza Hıdiv vs de sabahtan hemen doluyor.

Muradovskiy, seni de bekleriz.

Evet Vaniköy orası. Denizin kıyısı tam. Yalnız dışardan bir şey getirmek yasak orada. Zaten her şey var. Yani Çengelköy çınaraltına göre biraz daha pahalıya mal olur.
    Eğer işlerimi yetiştirebilirsem gelirim. 30 Temmuzda bir proje teslimim var. İnşallah o gün çalışmak zorunda kalmam.
  • Beni Adana dan İstanbul a bu yazın sıcağında iş harici bir tek metallica getirebilirdi herhalde.

Hmm, tesadüfe bakın 27 temmuz akşamı metallica konseri var, ilginç !!!

• Sevgili Saudek,

METALLICA biletleri cebimde!

Selamlar,

Taner
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hislerimde yanılmamışım.

93 konserinde 18 yaşıma yeni girmiştim. Stadın önünde sabahladık. İçtiğimiz bira kutularından dev bir piramit yapmıştık. Ertesi günün hürriyet gazetesinde haber olduk.

99 konserinde eşimle tanıştım. Evet yanlış okumadınız. Ben eşimle metallica konserinde tanıştım. Önümüzdeki sene 10 yıl olacak. Vay be !!

Bakalım 2008 konserinde neler olacak. Harika bir gece geçireceğimizden eminim.

Aslında aranızda çok yeni olmama rağmen sizlerle tanışmayı çok istiyorum ancak 27 temmuz günü için ben de İzmir den gelecek misafirlerimi ağırlayacağım. Malum konser organizasyonu.

Sevgiler, selamlar...

quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Sevgili Saudek,

METALLICA biletleri cebimde!

Selamlar,

Taner

• quote:

Orjinalden alıntı: saudek

Hislerimde yanılmamışım.

93 konserinde 18 yaşıma yeni girmiştim. Stadın önünde sabahladık. İçtiğimiz bira kutularından dev bir piramit yapmıştık. Ertesi günün hürriyet gazetesinde haber olduk.

99 konserinde eşimle tanıştım. Evet yanlış okumadınız. Ben eşimle metallica konserinde tanıştım. Önümüzdeki sene 10 yıl olacak. Vay be !!

93 konserinde altlarından zorla minder aldığım gençler sizmiydiniz yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: meke

quote:

Orjinalden alıntı: saudek

Hislerimde yanılmamışım.

93 konserinde altlarından zorla minder aldığım gençler sizmiydiniz yoksa

Metallica cılar ortaya çıkmaya başladı.

Valla meke kardeşim her şey olabilir. O kadar biradan sonra her şey olabilir.... eheuhe

• 1993 Guns'n Roses Konseri
    2005 Manowar Konseri
    2008 Metallica Konseri

1993 ve 2008'e Tam Grup (Taner-Hakan-Okan-Ömer) (arada 15 yıl var, dikkat)
    2005'e Yarım Grup (Taner-Ömer) gitmiştik.

ROCK'N ROLL WILL NEVER DIE
  • 20 temmuzda ordayım ama sizden önce gidcem keşke görüşebilseydik
  • Bu sabah VW aleminin en sıkı Jettacısına uğradım. Tanıyanlar bilir sevgili dostum Strep.
    O da gelmek çok istedi ama 27 temmuz pazar günü nöbetçiymiş.
  • Strep de olsa fena olmazmış

Liteon, Alphadog, Aatabay, Aerobero, kaya5789, llyod, ogüst ve tüm passat severler,

neredesiniz, ses soluk çıkmadı eğer gelebilirseniz Passat ve VW severler olarak buluşalım görüşelim
  • buluşmada eşlerde olacakmı yoksa single bir buluşmamı olacak.

eşler olursa kesin katılırım.pazar günü bizim bakıcı çalışmıyor ikiz çocuk olduğu için tek gelmem sorun olabilir ama her iki şekilde de yüzde doksan katılabilirim.
  • Hüseyin kanbersiz düğün Hüseyinsiz Alperen kahvaltısı yapılmaz zaten.
    Ben esasında single takılacaktım ama Yasemin gelirse bizde tam tekmil geliriz.
    Yalnız sucuklu yumurtanın durumunu biliyorsun. Ona göre gel......

Bu sitede de yazan 34UD4547 nickli Barış ın dediği gibi çok iyi yemek yiyen bir dostumuzdur Hüseyin.
  • valla iyi olur abi.çocukları da getirim.artık beraber kahvaltı yapacak aya geldiler.biz ne yesek onlarda otlanabiliyor artık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

valla iyi olur abi.çocukları da getirim.artık beraber kahvaltı yapacak aya geldiler.biz ne yesek onlarda otlanabiliyor artık.

Kıza ben bakarım Hüseyin
  • Eşler katılmaz herhalde, en azından benimki bu tip faaliyetleri "erkek muhabbeti" olarak görüyor.

Eşli gelmek isteyenler buyursun gelsin, sonuçta biz bir aileyiz, cinsiyet ayrımımız yok.
  • abi şimdiden çok popüler bir kızım var. ilerde ne yaparım bilmiyorum.allah şaşırtmasın.resmen şimdiden 100 kişilik bir fan kulübü oluştu.

quote:

Orjinalden alıntı: Muradovskiy

quote:

Orjinalden alıntı: mulligun

valla iyi olur abi.çocukları da getirim.artık beraber kahvaltı yapacak aya geldiler.biz ne yesek onlarda otlanabiliyor artık.

Kıza ben bakarım Hüseyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulligun -- 13 Temmuz 2008; 9:07:45 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.