Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ziphone problemi.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> Ziphone problemi. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Fuckara99

3 Temmuz 2008; 15:26:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar 5dk önce ziphone uygulamasını actım iphone u taktım ve do ıt all yazan yere tıkladım tarama tamamlanmadan stop dedim ve kabloyu cıkarttım sonuc yazılar cıkıyor ıphone acılmıyor problem nedir acaba arkadaşlar bilen var mı ?

GİGABYTE Q6 -- CORE2DUO E6300@2.83 -- TT BigTyphoon -- Kingston HyperX 800 ram -- Powercolor HD 4870 -- WESTERN DIGITAL RAPTOR 74x2 Raid 0 + Seagate 500Gb + Maxtor 1TB + Seagate 120gb -- THERMALTAKE 750W SUPPLY -- HP 24'' w2208h -- CM STACKER STC-T01 -- CREATİVE X-Fi -- LOGİTECH G15 + G5 LAZER MOUSE -- Logitech Z5500 THX ((Fuckara99 parça değiştirme hakkını saklı tutar :D ))
alfaturk

3 Temmuz 2008; 15:30:38 

itunesi aç
cihazı kabloyla bagla
power ve home tusuna uzunca bas
restore moduna gecsin itunesden restore et

quote:

Orjinalden alıntı: Fuckara99

Arkadaşlar 5dk önce ziphone uygulamasını actım iphone u taktım ve do ıt all yazan yere tıkladım tarama tamamlanmadan stop dedim ve kabloyu cıkarttım sonuc yazılar cıkıyor ıphone acılmıyor problem nedir acaba arkadaşlar bilen var mı ?

Iphone & EEE Asus 900

2 yıldır kurallara uygunduda şimdimi kural dışı oldu.
IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
srknyvzr

3 Temmuz 2008; 15:32:58 

arkadaşım geçmiş olsun benimde öle bi sorunum oldu hala halledemedim.galiba baseband gitti. 1.1.1 yükleyip yeniden restore etmemi sölediler ama iphone bir türlü firmware ı yüklemiyor. Tekrar geçmiş olsun.. bi yolunu bulursan bana da yardım et

Fuckara99

3 Temmuz 2008; 16:00:42 

kardeşim çalışmalarım sürüyor inşallah yapıcam haber veririm gelişme olursa...

GİGABYTE Q6 -- CORE2DUO E6300@2.83 -- TT BigTyphoon -- Kingston HyperX 800 ram -- Powercolor HD 4870 -- WESTERN DIGITAL RAPTOR 74x2 Raid 0 + Seagate 500Gb + Maxtor 1TB + Seagate 120gb -- THERMALTAKE 750W SUPPLY -- HP 24'' w2208h -- CM STACKER STC-T01 -- CREATİVE X-Fi -- LOGİTECH G15 + G5 LAZER MOUSE -- Logitech Z5500 THX ((Fuckara99 parça değiştirme hakkını saklı tutar :D ))
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Temmuz 2008; 16:56:38 

İmzamdaki sayfadan,konu başlıklarını takip ederek,farklı uygulamalar deneyebilirsiniz.

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> Ziphone problemi. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point of View 9600GSO vMod
Bir direncin neler yapabildiğini görünce şaşıracaksınız!
CeBIT 07 / Exper Standı Video
Exper bilgisayardan dünyada bir ilk; dahili UPSli bilgisayar

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir