arkadaşım sana tavsiyem mıtsubıshı alman yönünde olacak. Ben haziran ayı başında taktırdım 25 m2 lik odaya MSH-GA35VB modelini önce şüphe ediyordum acaba bu odayı söguturmu felan diye birde ses konusu bende senin gibi düşündüm. Ama takıldıktan sonra inan ne iç ünite sesi ne dış motor sesi duyulmuyor yani gösterge ışıkları yanık olmasa çalıştıgına inanmayacam. Ha birde ben Adana gibi sıcak bir yerde oturuyorum geçenlerde 42,5 derece gördük inan bana o gün klimamı 24 derecede ve en düşük fanda çalıştırdım sırf denemek için ama inan bana sonuç beni şaşırttıgı gibi çok sevindirdi. Çünkü performans süperdi. Şimdi akşamları çalıştırdıgımda 26 ve ekonomi modunda çalıştırıyorum inan buz gibi oluyor oda. Lafın kısası keşke demeyecegin bir klima istiyorsan MITSUBISHI ELEC. şaşma derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihs01 -- 3 Temmuz 2008; 17:32:00 >
Fujitsu ASYA inverter serisinin en büyük özelliklerinde birisidir quite modu. Benim 25 m2 salonumda Antalya'da 9000 BTU ASYA09LC klima ortamı buzhane yapıyor. Çalıştığını sadece ışıklarından anlayabiliyorsunuz.
Size tavsiyem öncelikle tüketim değerlerini mukayese edin, cihazın çıkabildiği maximum değerleri ve en düşük çalışma değerlerini mukayese edin. Ondan sonra kararınızı verin.