Şimdi Ara

Yurt disindan internetten amfi almak mumkun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir Onkyo TX-SR505 veya TX-SR506 amfi almayi dusunuyorum. Turkiye'deki fiyatlar cok yuksek (1000 YTL civari). Ikinci el daha makul bulunabiliyor ancak. Amazon.com'da ise $200 bu urunler. Ama Turkiye'ye ship etmiyorlar. Hatta international shipping var diyen partnerleri de etmiyor. Bu kadar uygun fiyata olmasa bile daha iyi fiyata turkiye'ye gonderen site biliyor musunuz? Gonderilirse gumruk eziyeti yasanir mi? Bilgilendirirseniz sevinirim.



  • 200 dolarlık bir urunu siparisle getirmek, vergisiydi nakliyesiydi derken hemen hemen burda fiyatına malolur. Gumrukte de sorun cıkabilir.
  • slm
    internetten siparişle gelme işi çok zor astarı yüzünden pahalı ve birde seni çok fazla uğraştırır ama dışarıda olupta buraya gelen int. göre daha az eziyetli ve hesaplı 200 $ gördüğün yer mutlaka amerikadır biliyorsunki 110 volt burası 220 dikkat et iyi araştır
  • walla ben gecen hafta Fransa'ya gidiyorum diye epey arastirmistim
    bir kere yeni modellerin Avrupa fiyatlari, bizim garantili satislarin fiyatlarin yakin ve Dogubank fiyatlarinin ustunde.

    Ancak bir ust modeli gelmek uzere olan modellere indirim yaparlarsa,
    buraya gore bir fiyat cazibesi oluyor.
    Ve asil fiyat avantaji da, oradaki kdv'yi iade olarak alabilirseniz (en az 100 Euro civari bir rakam) ortaya cikiyor.
    Onun icin de kuyruklarda sabirla beklemeye ve kararli olmaya ihitiyaciniz var.
    Bir de mali getirirken bir zarar gelmesin, diye dua edeceksiniz
    selamlar
  • Yani bavul ici getirmedikce ugrasmanin anlami yok sanirim. Ben de oyle tahmin etmistim. Peki ABD'deki bir arkadasima postalatsam bir faydasi olur mu?
  • Arkadaşların da belirttiği gibi usa = 110 volt. Bahsettiğiniz cihazlar en az 300 watt güç çekerler, buna uygun 110-220 çevirici de pek ucuz olmayacaktır. Kaldıki çevirici ile verim alınamadığı söylenir. Tabi bir de 30 kg lık bir aleti sığdıracak bir bavul ve taşıyacak bir arkadaş da bulmak lazım.
  • 606 10 kusur kilo
    506 ve benzerleri, belki de daha hafiftirler
    yani bavulda tasimak, bir 875'e gore cok kolay
    ama fiyatin deyecek duzeyde olmasi lazim
    bir de bavullari kargoda birbirine atan iscilerin insafli olmasi lazim
    selamlar
  • 30 kg neden kaldıki benim aklımda


    Stantta bir 605 vardı, şöyle bir ucundan yokladım bana epey ağır geldi, hatunda kolumdan çekip götürünce bıraktım bende. 10 kg olduğunu bilsem bavuldakileri atar, alırdım bunu
  • Hocam neden bavula koymaya çalışıyorsunuz ki, orijinal kutusuyla verin bagaja. Zaten kırılacak eşyaları ayrı bir yerden teslim ediyorsunuz check-in'den sonra... Ve kırılacak eşya olduğu bilindiğinden çok daha özenli taşınıyor.

    Ben bu şekilde SONY 5000ES getirdim geçen sene, kutusu bile çizilmemişti.

    Gerçi 16 Kg'lık koca kutuyu ve 20 kiloluk diğer valizi birlikte taşımak biraz kastırmıştı ama amfiyi aldığım Sony Center iple sarıp çok güzel bir ahşap tutacak takmıştı ucuna. Ayrıca pasaport kontrolünden sonra tax free çekini de bozdurup bir güzel harcamıştım free shoplarda




  • Benim soruma dikkat etmemissiniz ABD'de bir arkadasim bana kargo ile yollarsa gumruge takilir mi bunu soruyorum. Yani saticidan direkt almak yerine arkadasima gondertsem bir faydasi olur mu gumruge takilma riski acisindan..
  • Eğer arkadaşınız kargo ile size hediye olarak bayram ve yılbaşında yollarsa bir ihtimal gümrüğe takılmaz, takılsa bile % 10 gümrük + Bandrol öder alırsınız. Kargo USPS ile 100 $ civarında tutuyor.
  • %10 neyin %10'u olucak? bir de bandrol ne kadar para?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.