Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Turkcellin Kontör Transfer Servisi Hatalı Çalışıyor.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Turkcellin Kontör Transfer Servisi Hatalı Çalışıyor. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
cemsaglam

3 Temmuz 2008; 13:03:52 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

23.02.2008 Tarihinde Devir aldığım hattın kontör transfer limiti hala 50 olmasının sebepi üzerine 24.06.2008 tarihinde turkcell müşteri hizmetlerine email attım 4 ay geçmesine rağmen kontör transfer limitim neden 50 diye sordum. Bana gelen cevapta birdaki ay başı 250 ye çıkacağı bilgisi paylaşıldı.

Bunun üzerinde Temmuz ayında tekrar sorgulama yaptım kontör transfer limitin hala 50 idi. Tekrar mail attım limitim hala 50 yükselttin diye. Bu seferde dedilerki 4 ay ile 5 ay arasında limitim 250 ye çıkarmış ne alaka ise. Burdaki anlamsız olaylar bu şekilde

1-) Madem 5 ay sonra limitim 250 ye çıkacak internet sitelerinde neden 4 ay yazıyor.?

2-) Müşteri temsilcisi neden ay başında limitiniz yükselecek diyor sonra 5 ayda olabilir diyolar?

3-) Şikayetime rağmen limitimi yükseltmediklerine göre sistemleri hatalı çalışıyor ve buna müdahale edemiyorlar.

Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

carabanca

3 Temmuz 2008; 13:34:31 

Benimde 3 aydır hattım transfer limitine kapalıydı,temmuz başı açılacak dediler.Ama baktım yine açılmamış.Dün mail attım cevap vermediler henüz.Bilerek yapıyorlar adamların derdi parça kontörü engellemek.

cemsaglam

3 Temmuz 2008; 14:06:30 

Parça kontörle hiç işim olmaz. Her ay 250 kontör yüklerim kız arkadaşıma kontör göndermem gerekiyor bazen gönderemiyorum. İnternet sitelerinde 4 ay yazar sonra 1 ay daha bekle demezlermi çok sinir edici.

propesyonel

4 Temmuz 2008; 0:18:57 

zaten transferi de yapmışlar 4 kontor pehhh

s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

4 Temmuz 2008; 9:32:02 

Bide turkcell abone merkezindeki pasrça ontör fiyatlarını düşürdü :D

Turkcell bitirmeye niyetli

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
cemsaglam

4 Temmuz 2008; 9:52:19 

Turkcell kendi çapında önlemler alabilir. Ama internet sitesine 4 ay sonra limitiniz yükselir yazıpta yükseltememek tüketiciyi kandırmaktan başka birşey değil. ayrıca benim parça kontör le ne alakam varmış herkezi aynı kefeye koyacaksa kontör transfer servisini toptan kaldırsın olsun bitsin

tksharmely

4 Temmuz 2008; 13:56:37 

Arkadaşlar Kontör Transferi aslında çok hassas bir servistir. Turkcell size aylık 250 Kontör Limit veriyor. Bu işi ticaret dönüştürüp para kazanan kişiler var. Bu da Turkcell in doğal olarak işine gelmiyor. Bu yüzden de Turkcell Kontör Transferine Limit koyuyor ya da tamamen kapatıyor belli bir müddet sonra diye tahmin ediyorum. Şikayetinizi www.sikayetvar.com adresinine de yazarsanız, sorununuz en kısa sürede çözülecektir. Çünkü bu siteye yapılan şikayetleri Turkcell ciddi anlamda önemsiyor ve hataları çözmeye çalışıyor.

Her biten Şey Yeniden Başlar...
cemsaglam

4 Temmuz 2008; 16:06:09 

Arkadaşlar biraz önce şikayetvar.com a ve Telekomünikasyon kurumuna şikayet yazısı gönderdim. Biraz araştırma yaptım ve turkcellin bu durumda ceza alması gerektiğini düşündüren bir yönetmelikle karşılaştım.

Http://www.tk.gov.tr adresindeki bulunan bir yönetmelikte aynen şu ifade yer almakta;

İşletmecinin, tüketici haklarına ilişkin kurum düzenlemeleri ve Yetki
belgesinden kaynaklanan yükümlülüklerini yerine getirmemesi, tüketiciye yanlış
veya yanıltıcı bilgi vermesi firmanın yıllık cirosunun %0.2 ye kadar ceza verilmesini şart koşuyor.

Sizce Turkcell bu konuda neden inat ediyor limitimi yükseltmiyor ? Bence sistemleri müdahaleyi kabül etmiyor sizce??

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> Turkcellin Kontör Transfer Servisi Hatalı Çalışıyor. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte GA-965P-DQ6 Anakart
Gigabyte in her seyiyle 4-4 lük anakarti
I Can Football Basın Lansmanı
Vestel in sponsor olduğu dünyanın ilk MMFulbol oyunu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç