Ohooooo.. Bissürü şey yaparsın. Azcık bişiler yapta ondan sonra konu aç bence arkadaşım kasanın çıplak haliyle hadi bunu giydirelim deme Azcık kendin ilerleme kat edersen sonra burdan yadım alman dah akolay olur. Herkez bakar geçer bu konuya yani. Biraz bişiler görelim ondan sonra
Technologic
Uzaklaştırılmış 29.9983373495343 gün cezanın 12 günü kaldı.
3 Temmuz 2008; 16:39:27
Forumda bı cok arkadas var bu kasayı modlayan onlardan ılham alabılırsın zaten Jokerın dedıgı gıbı mod yapmasan bıle modlu gıbı gorunuo hıc dokunma bıras aksesuar ekle cok daha guzel olur normal modlu makınaya gore
Kasanın içine boyaya ne gerek var bence hiç yokk.Kabloları uv ile boya birde Neonla ışıklandırma tak içine hem sade hemde güzel bir görüntü olur fıstık gibi kasa neyine boya atacaksın adamlar en iyi boyayı atmış zaten içinede dışınada
kasa içini boya mat siyaha mor soğuk katot ışık psu uv toplama kiti yeşil küçük çaplı bi su soğutma mavi sıvılı mavi ışıklı fanlar plexiyide mavi uv plex alıp bi cnci tezgahı bulursan şekil yaptır bulamazsan öylece tak
benim söliyceklerim bu kadar kolay gelsin.
İsTeDiĞiMe YoL VeRiRim..!!!
Technologic
Uzaklaştırılmış 29.9983373495343 gün cezanın 12 günü kaldı.
7 Temmuz 2008; 14:27:34
+ olarak kasayı kesıp bıcıyım dersen ustunu kesıp fan yerı ac bıde plexı tak yıne yan kapagıda deıstır plexısını kafana gore fan yerlerı ac onlara
quote:
Orjinalden alıntı: WeNoM
kasa içini boya mat siyaha mor soğuk katot ışık psu uv toplama kiti yeşil küçük çaplı bi su soğutma mavi sıvılı mavi ışıklı fanlar plexiyide mavi uv plex alıp bi cnci tezgahı bulursan şekil yaptır bulamazsan öylece tak