Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
5 metre Boyunda Omni wiriles anten (Yardım)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> 5 metre Boyunda Omni wiriles anten (Yardım) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
raksedik

3 Temmuz 2008; 12:28:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar benim çalıştığım binanın çatısında 5 merrelik omni anten var bu anten daha önceden emineyet müdürlüğü telsiz anteni olarak kullanıyordu ama artık yeni binalarına geçtiler ve yeni anten aldılar bu anten burda çürümeye bırakıldı. bunu wiriles olarak kullanabilirmiyim. Antenin Giriş konnektörü biraz farklı ama kullanılır diye düşünüyorum . dbi olarak gücüde sanırım dehşet bişey yardımlarınızı bekliyorum. Bugün yada yarın bir fotosunu çekim buraya koyacağım.

Arkadaşlar fotoğrafları anca bugün çekebildim yardım ederseniz .. çok sevineceğim

1. uzak çekim görüntüsü..

http://yigilca.meb.gov.tr/upload/uzak_cekim.jpg

2 Yakınlaştırılmış görüntü

http://yigilca.meb.gov.tr/upload/yakin_cekim.jpg

antenin konnektörü biraz farklı isterseniz onun fotoğrafınıda çekebilirim ama bina baya bi tepede korku veriyor. :)
ama onu da çekebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raksedik -- 11 Temmuz 2008; 15:16:58 >

mersin123

5 Temmuz 2008; 19:48:39 

Onu kullanma şansın olursa şehirdeki bütün ağları yakalarsın herhalde.
quote:

Orjinalden alıntı: raksedik

arkadaşlar benim çalıştığım binanın çatısında 5 merrelik omni anten var bu anten daha önceden emineyet müdürlüğü telsiz anteni olarak kullanıyordu ama artık yeni binalarına geçtiler ve yeni anten aldılar bu anten burda çürümeye bırakıldı. bunu wiriles olarak kullanabilirmiyim. giriş konnektörü biraz farklı ama kullanılır diye düşünüyorum . dbi da baya bi güçlüdür sanırım. yardımlarınız bekliyorum. Bugün yada yarın bir fotosunu çekim buraya koyacağım.

dhan000

5 Temmuz 2008; 20:06:19 

egerki bu anten wireless için tasarlanmamış ise kullanamazsınız ve sizin dediginize göre telsiz içinmiş..bu durumda kullanmanız veya bir verim almanız mümkün degil..
kolay gelsin

imac 20" mac os x 10.5.3 Leopard
Corleone™

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 21:31:40 

geçen günde benzer bi konu geçmişti dalga frekansları farklıymış sanırım o yüzden olmuyormuş

Intel E6300@2.6Ghz -|- Gigabyte P35-DS3L -|- Zotac 8800gt Amp -|- 2x1gb Kingston +
2*512mb DdrII 667 -|- Seagate 320 gb 16 mb -|- Fsp Bluestorm2 500w -|- Asus 1814 BLT -|- Asus E616A -|- Creative Audigy Zs2 -|- Logitech G5 & G15

Team eXtreem|Corleone
www.codbirligi.com
Barış07

5 Temmuz 2008; 21:44:17 

belki elektronik bölümde bu işten anlarlar bir de oraya aç.

knuckle

5 Temmuz 2008; 23:04:12 

zannediyorsam wireless ın yaydığı sinyal dalgasıyla telsiz sinyal dalgası farklı o yüzden kullanamazsınız büyük ihtimalle saygılar iyi geceler

Toshiba a100-912, sonor, zildjian, masterwork, yamaha, alchemy, washburn eg3, fender 10w
PHaLaNX.

5 Temmuz 2008; 23:07:35 

Uyabilir de uymayabilir de, fotoğrafını bir görelim. Ayrıca telsiz derken hangi frekansta çalışan telsiz için kullanıldığını yazarsanız ve boyunu da tam olarak ölçerseniz iyi olur.

raksedik

11 Temmuz 2008; 15:19:35 

1

alimakkaya

11 Temmuz 2008; 15:19:47 

anten tasarimlari dalga boyuna gore yapilir. antenin boyu uygun bir sekilde kisaltilirsa 2.4 de de kullanilabilir herhalde. antenci birkac arkadas vardi . nire gittiler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 11 Temmuz 2008; 15:20:10 >
optimarax

Sisteme Gözat

11 Temmuz 2008; 17:28:23 

*
Bu antenden wifi anten olmayacağı açık.Boşuna anteni ziyan etmeyin.

By_Hack_System RAT (Remote Access Team)
a_kosif

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2008; 3:39:06 

aaaaah ah! şöyle bi anten kursalar her semte, güzelce wi-fi yayın yapsalar ne güzel olur...

telsiz frekansıyla wireless frekansı aynı ise ki zannetmiyorum aynı olacağını (2.4 GHz) kullanılabilir. neden kullanılmasın.. ama frekansları aynı olması lazım...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Network >> 5 metre Boyunda Omni wiriles anten (Yardım) Sayfa: [1]
Buraya git: