arkadaşlar benim çalıştığım binanın çatısında 5 merrelik omni anten var bu anten daha önceden emineyet müdürlüğü telsiz anteni olarak kullanıyordu ama artık yeni binalarına geçtiler ve yeni anten aldılar bu anten burda çürümeye bırakıldı. bunu wiriles olarak kullanabilirmiyim. Antenin Giriş konnektörü biraz farklı ama kullanılır diye düşünüyorum . dbi olarak gücüde sanırım dehşet bişey yardımlarınızı bekliyorum. Bugün yada yarın bir fotosunu çekim buraya koyacağım.
Arkadaşlar fotoğrafları anca bugün çekebildim yardım ederseniz .. çok sevineceğim
Onu kullanma şansın olursa şehirdeki bütün ağları yakalarsın herhalde.
quote:
Orjinalden alıntı: raksedik
arkadaşlar benim çalıştığım binanın çatısında 5 merrelik omni anten var bu anten daha önceden emineyet müdürlüğü telsiz anteni olarak kullanıyordu ama artık yeni binalarına geçtiler ve yeni anten aldılar bu anten burda çürümeye bırakıldı. bunu wiriles olarak kullanabilirmiyim. giriş konnektörü biraz farklı ama kullanılır diye düşünüyorum . dbi da baya bi güçlüdür sanırım. yardımlarınız bekliyorum. Bugün yada yarın bir fotosunu çekim buraya koyacağım.
egerki bu anten wireless için tasarlanmamış ise kullanamazsınız ve sizin dediginize göre telsiz içinmiş..bu durumda kullanmanız veya bir verim almanız mümkün degil.. kolay gelsin
Uyabilir de uymayabilir de, fotoğrafını bir görelim. Ayrıca telsiz derken hangi frekansta çalışan telsiz için kullanıldığını yazarsanız ve boyunu da tam olarak ölçerseniz iyi olur.
anten tasarimlari dalga boyuna gore yapilir. antenin boyu uygun bir sekilde kisaltilirsa 2.4 de de kullanilabilir herhalde. antenci birkac arkadas vardi . nire gittiler ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakkaya -- 11 Temmuz 2008; 15:20:10 >
aaaaah ah! şöyle bi anten kursalar her semte, güzelce wi-fi yayın yapsalar ne güzel olur...
telsiz frekansıyla wireless frekansı aynı ise ki zannetmiyorum aynı olacağını (2.4 GHz) kullanılabilir. neden kullanılmasın.. ama frekansları aynı olması lazım...