yavuzazgin
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 3 günü kaldı.
3 Temmuz 2008; 12:27:55
evet arkadaslar mpeg4 formatında cekım yapabılen ekranı kalıtelı(buyuk) vıdeo ve resım kalıtesı yuksek sony erıcsson marka telefon tavsıye edebılırmısınız????
evet arkadaslar mpeg4 formatında cekım yapabılen ekranı kalıtelı(buyuk) vıdeo ve resım kalıtesı yuksek sony erıcsson marka telefon tavsıye edebılırmısınız????
su anda z710i kullanıyorum 3gp cekıyor
ALINTIDIR...
SONYERICSSON - K850 5 MP SÜPER VİDEO ÇEKİMİ YAPIYOR
Ürün Özellikleri
Sony Ericsson K850 CyberShot cep telefonunun 5 megapiksel çözünürlüğe sahip bir dijital kamerası bulunuyor. Telefonun dijital kamerası otomatik odaklama fonksiyonuna ve Xenon dahili flaş özelliğine sahip.
Photo Fix özelliği çekilmiş olan fotoğraflar üzerinde ışık dengesini tek bir tuş dokunuşu ile otomatik olarak gerçekleştiriyor. Hareketli nesnelerin çekiminde ise Best Pic modu tercih edilerek bir kerede dokuz adet çekim yapılabiliyor ve ardından bunlar arasından en iyi sonuçlara sahip olan görüntü seçilebiliyor.
Kamera butonuna bir kez basılmasıyla objektif kapağı otomatik olarak reaksiyon göstererek fotoğraf, video çekim ve görüntü izleme seçeneklerini ortaya çıkarıyor.
Multimedya özelliklerine sahip bir model. Telefonun yeni medya kullanım özelliği fotoğraf, video görüntü, müzik parçaları ve diğer dosya türlerini tanıyabiliyor. Sony Ericsson K850i CyberShot cep telefonu ile çekilmiş olan fotoğraflar üzerinde çekildikleri tarihe göre arama ve listeleme işlemleri yapılabiliyor.
Marka Sony Ericsson Model K850i Ağırlık 118 g. Boyutlar (Y x G x D) 102x48x17 mm.
Şebeke GSM şebeke EDGE, GPRS, GSM, HSCSD, HSDPA (3G) Servis 900, 1800, 1900 Bağlantılar Bluetooth v2.0 with A2DP Kızılötesi Evet Wi-Fi(WLAN) Hayır USB Evet Faks / Veri Hayır Ekran Ana ekran Color TFT Renkli ekran 262.144 renkler Boyutlar Bilinmiyor Çözünürlük 240x320 piksel Dış ekran Hayır Bellek Dahili bellek 40MB Harici bellek Evet Bellek Kartı yuvaları 2 Bellek kartı tipleri MemoryStick Micro, MicroSD Temel özellikler Pil Lithium Ion Bekleme süresi 400 Saat Konuşma süresi 3.5 Saat Arama Tireşim Evet Foto ID Hayır Melodiler MP3, Polyfone, WMA Kamera Kamera Evet Megapiksel 5 megapiksel Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2592x1944 piksel Dijital zum 16x Optik zum Hayır Otomatik netleme Evet Flaş Evet Video kayıt Evet İkinci (dahili) kamera Evet Mesaj SMS Evet MMS Evet T9 metin girişi Evet E-posta Evet HTML tarayıcı Evet Multimedya FM radyo çalar Evet Java desteği Evet Ses çalar AAC, MP3 Video oynatma MPEG4 Özellikler Melodi ekleme Evet Ajanda fonksiyonları Calculator, Calendar, Reminders Görüntülü görüşme Evet
k850i mgeg4 olarak video çekmez sadece o formatı açabilir.Video konusunda maalesef en son tercih edilecek cihazlar Se'ler.Bildiğim kadarı ile de k850i 352x288 3gp çeker...
vala mp4 olarak cekiyo w910i ama Sony nın w serisi wolkman için alınır video için deil zaten cok vasat video konusunda w910i ama k serisinden mp4 format ceken vardır onlara bakman lazım..
K850İ MPEG4 oynatıyor ben mpeg4 çektiğini biliyordum yanlış bilgilendirdiğim için özür dilerim.ama W960i mpeg4 çekim yapıyor bundan eminim tabii parası da iyi.
k850 mp4 çekio hemde gayet güzel çekio bu arada w910i de çok güzel video çekio hiç karelenme yapmıo ve formatıda mp4 çözünürlüğüde 320*240 k850 de aynı saygılar 3 gp mi kaldı bea bu arada
sony ericsson...alacaksan...k850.i....video kaydı..240*320...30fps..vidyo kaydı çeker...güzel.bir model..tavsiye edrim.. nokia..alacaksan...n82..tavsiye ederim...640.480..daha güzeldir..videosu... karar senin...
5 Temmuz 2008; 8:29:36
sagolun arkadaslar
sımdı bıraz bekleyıp k850i almak lazım oldum olası bu nokıaları sevmedım
sagolun arkadaslar sımdı bıraz bekleyıp k850i almak lazım oldum olası bu nokıaları sevmedım nokıa almak zorunda olmadıgım ıcın mutluyum
K850i QVGA (240*320) @30 fps mp4 formatında video kaydı yapabiliyor...
ancak ikinci mesajdaki "K850 5 MP SÜPER VİDEO ÇEKİMİ YAPIYOR " gibi birşey sözkonusu bile değil..
cihaz orta halli bir video kalitesine sahip.çekilen videoyu telin ekranında yada bilgisayar ekranında izlemek seni fazla memnun etmeyecektir.ayrıca bilgisayar ekranında tam ekran izlemeye kalkarsan hayal kırıklığına uğrayabilirsin...
SE video kaydı için alınabilecek bir marka değildir... sana N82'yi tavsiye edebilirim.VGA (640*480) @30 fps mp4 formatında video kaydı yapabiliyor.ilk mesajında da ekranın büyük olmasından ve resim kalitesinin yüksek olmasından bahsetmişsin.N82'nin ekranı K850'den daha büyük ve çektiği fotolarda oldukça kaliteli, tavsiye ederim...