Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Planet Earth ?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> Planet Earth ? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hasskabal

3 Temmuz 2008; 12:17:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar herkes bu belgeselden söz ediyor bende merak ettim nedir acaba sizleri bu kadar cezbeden? ben hiç izlemedim ama gerçekten bahsedildigi kadar iyi ise izlemeyi düşünüyorum.
Eğer izlemek istersek hangi formatı alınmalı? ( HD-DVD yada Blu-Ray)
Ve amazon dan aldıklarımız türkiyede çalışıyormu yoksa co.uk denmi alınmalı?
Türkçe altyazılı bulabilirmiyiz?

Saygılar.

ginovili

3 Temmuz 2008; 12:55:26 

Merhaba, Planet Earth kullanılan kamera tekniklerinden tutun kapsadığı mekanlara kadar benzersiz bir belgesel. Ayrıca BBC gibi dünyada belgesel işinde uzmanlaşmış bir şirketin ürünü Doğaya meraklı herkesin izlemesi gerek hatta okulda coğrafya derslerinde gösterilmeli bence. DVD, HD DVD ve Blu-Ray formatinda mevcut fakat maalesef türkce altyazi yok yine de Alistair Fothergillin anlatimini dinlemek cok keyifli. Eğer HD DVD playeriniz varsa benim satmayi düşündüğüm bir set var. İsterseniz pm atin pazarlık edelim.

hasskabal

3 Temmuz 2008; 13:43:20 

Arkadaşlar Planet earth HD-DVD si ile Blu-Ray formatının arasında bir fark varmı? görüntü olsun ses olsun?

oguzhan78

3 Temmuz 2008; 14:33:40 

bunun tr altyazısını bulmak lazım . malum herksede ingilizce yok . adını bende cok duydum bu belgeselin bikaç aya kadar inşallah indirip izlemiş olucam.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
azazel_666

3 Temmuz 2008; 15:12:36 

slm arkadaşlar
altyazıları mevcut bi forum sitesinde ama link veremiyoruz burdan galiba.
hasskabal

3 Temmuz 2008; 15:44:29 

Ya arkadaşlar ben orjinal HD-DVD yada Blu-Ray formatlı altyazı olup olmadıgını soruyorum.Lütfen korsan işleri karıştırmayalım burda...Divx filan istemiyorum.

Saygılar.

azazel_666

3 Temmuz 2008; 17:56:47 

hocam zaten olsaydı hd-dvd nin yada blu-ray cdnin içinde olurdu.eğer yoksa diğer aradığın yollar korsan olacaktır.
hasskabal

3 Temmuz 2008; 18:13:43 

quote:

Orjinalden alıntı: azazel_666

hocam zaten olsaydı hd-dvd nin yada blu-ray cdnin içinde olurdu.eğer yoksa diğer aradığın yollar korsan olacaktır.

Yaw orjinal alacağım sordum işte hd dvd de yada belki blurayinde vardır diye ne bileyim ben içinde varmı yokmu aldımmıda bilecem sanki.Ben korsan almam altyazılı olsa bile.Bana hd görüntü ve ses lazım varsın olması n altyazısı...

saol.

blue1907

4 Temmuz 2008; 12:40:47 

arkadaşlar bu belgeselin mkv. uzantılı 4.5 gb boyutlu olan HDsini indirdim fakat dvd ye yazdırıp dvd playerdan tvde izlemek istediğimde çalışmıyor,sizce neden ve ne yapmalıyım?Bu arada altyazıları divxplanet ta mevcut bilginize..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue1907 -- 4 Temmuz 2008; 12:41:32 >

azazel_666

4 Temmuz 2008; 13:58:06 

dvd playerın mkv oynatmayı destekliyor mu?
hasskabal

4 Temmuz 2008; 15:47:30 

Valla amazon dan kargo dahil toplam 38 ytl gibi komik bir rakama bu muhteşem seti orjinal HD-DVD olarak aldım.Neredeyse türkiyede bir orjinal dvd fiyatı yani.Almak isteyenler kaçırmasın derim.

saygılar...

danskiman

4 Temmuz 2008; 20:41:04 

senin yanlisin var 38 ytl ye almissin yazmissin ama al link'e bak >http://www.amazon.com/Planet-Earth-Complete-BBC-DVD/dp/B000MRAAJW/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=dvd&qid=1215193097&sr=8-3 64.95$ fiyat'i var kargo haric

polatyy

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 22:07:45 

@hasskabal Film geldiginde kontrol edip yazabilirmisin lütfen , 1080p mi yoksa daha düşük farklı bir çözünürlüktemi ?

dh-kemalistler birliği
hasskabal

5 Temmuz 2008; 9:29:35 

quote:

Orjinalden alıntı: danskiman

senin yanlisin var 38 ytl ye almissin yazmissin ama al link'e bak >http://www.amazon.com/Planet-Earth-Complete-BBC-DVD/dp/B000MRAAJW/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=dvd&qid=1215193097&sr=8-3 64.95$ fiyat'i var kargo haric

Dostum yalan borcummu var sana? ben amerika amazondan değil ingiltere amazondan aldım al sana link hesapla bakalım ne kadara geliyor? ahanda link:

http://www.amazon.co.uk/Planet-Earth-Complete-BBC-DVD/dp/B000SKLI2G/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=dvd&qid=1215239202&sr=8-2

saygılar.

hasskabal

5 Temmuz 2008; 9:32:11 

quote:

Orjinalden alıntı: polatyy

@hasskabal Film geldiginde kontrol edip yazabilirmisin lütfen , 1080p mi yoksa daha düşük farklı bir çözünürlüktemi ?

Dostum verdiğim link de yorumları okursan ilk 4 discin 108*p ve 5. bonus discin sadece 1080i olduğunu göreceksin.

hasskabal