Arkadaşlar herkes bu belgeselden söz ediyor bende merak ettim nedir acaba sizleri bu kadar cezbeden? ben hiç izlemedim ama gerçekten bahsedildigi kadar iyi ise izlemeyi düşünüyorum. Eğer izlemek istersek hangi formatı alınmalı? ( HD-DVD yada Blu-Ray) Ve amazon dan aldıklarımız türkiyede çalışıyormu yoksa co.uk denmi alınmalı? Türkçe altyazılı bulabilirmiyiz?
Merhaba, Planet Earth kullanılan kamera tekniklerinden tutun kapsadığı mekanlara kadar benzersiz bir belgesel. Ayrıca BBC gibi dünyada belgesel işinde uzmanlaşmış bir şirketin ürünü Doğaya meraklı herkesin izlemesi gerek hatta okulda coğrafya derslerinde gösterilmeli bence. DVD, HD DVD ve Blu-Ray formatinda mevcut fakat maalesef türkce altyazi yok yine de Alistair Fothergillin anlatimini dinlemek cok keyifli. Eğer HD DVD playeriniz varsa benim satmayi düşündüğüm bir set var. İsterseniz pm atin pazarlık edelim.
bunun tr altyazısını bulmak lazım . malum herksede ingilizce yok . adını bende cok duydum bu belgeselin bikaç aya kadar inşallah indirip izlemiş olucam.
Ya arkadaşlar ben orjinal HD-DVD yada Blu-Ray formatlı altyazı olup olmadıgını soruyorum.Lütfen korsan işleri karıştırmayalım burda...Divx filan istemiyorum.
hocam zaten olsaydı hd-dvd nin yada blu-ray cdnin içinde olurdu.eğer yoksa diğer aradığın yollar korsan olacaktır.
Yaw orjinal alacağım sordum işte hd dvd de yada belki blurayinde vardır diye ne bileyim ben içinde varmı yokmu aldımmıda bilecem sanki.Ben korsan almam altyazılı olsa bile.Bana hd görüntü ve ses lazım varsın olması n altyazısı...
arkadaşlar bu belgeselin mkv. uzantılı 4.5 gb boyutlu olan HDsini indirdim fakat dvd ye yazdırıp dvd playerdan tvde izlemek istediğimde çalışmıyor,sizce neden ve ne yapmalıyım?Bu arada altyazıları divxplanet ta mevcut bilginize..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue1907 -- 4 Temmuz 2008; 12:41:32 >
Valla amazon dan kargo dahil toplam 38 ytl gibi komik bir rakama bu muhteşem seti orjinal HD-DVD olarak aldım.Neredeyse türkiyede bir orjinal dvd fiyatı yani.Almak isteyenler kaçırmasın derim.
senin yanlisin var 38 ytl ye almissin yazmissin ama al link'e bak >http://www.amazon.com/Planet-Earth-Complete-BBC-DVD/dp/B000MRAAJW/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=dvd&qid=1215193097&sr=8-3 64.95$ fiyat'i var kargo haric
senin yanlisin var 38 ytl ye almissin yazmissin ama al link'e bak >http://www.amazon.com/Planet-Earth-Complete-BBC-DVD/dp/B000MRAAJW/ref=pd_bbs_sr_3?ie=UTF8&s=dvd&qid=1215193097&sr=8-3 64.95$ fiyat'i var kargo haric
Dostum yalan borcummu var sana? ben amerika amazondan değil ingiltere amazondan aldım al sana link hesapla bakalım ne kadara geliyor? ahanda link: