Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
BÖYLE PSU OLMAZ OLSUN

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> BÖYLE PSU OLMAZ OLSUN Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
uynus

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Temmuz 2008; 10:49:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar yeni kasa toplatmıştım.Yeni dediğim 2-3 yıl önce.Toplayan adam içine Casecom 400 watt psu koymuş.O zamanlar pek anlamıyodum pc den.Şimdi olsa koydurmazdım.
Sistemim 1gb ram fx5200 ekran 120 gb harddisk.Böyle bir sistemde bile güc ayarlaması yapamıyor.Ekran kartı kullanıldığında mesela sayfayı yukarı aşşağı çekince kasadaki fanların hızı yavaşlıyor.Tabi harddisk voltajıda düşüyor.Değişik değişik sesler geliyor.Bir gün yakacam harddiski o olcak yani.Siz siz olun casecom marka hiç bir şey almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uynus -- 3 Temmuz 2008; 10:54:14 >

2007 TSI MOTOR ÖDÜLÜ VOLKSWAGEN
vkronik

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2008; 11:50:10 

hocam çok yeniymiş cidden bilgisayarın

Bir bardak süt için inek beslenmez..
HATUKAY

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2008; 13:25:32 

dehset sistem ya :)

Uzaktan Kumandan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

3 Temmuz 2008; 13:26:47 

everestte voltajlara baktınız mı??

pıffffff...
FRED BAKER

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 3:28:13 

hocam saten 3 yıl once gercek psu lar bu kadar moda değildi

son 2 yılda ozellıkle artan guc ıhtıyacı kullanıcıları kasa ıle bırlıkte psu almaya zorlamaya basladı

eskıden (4-5 yıl once felan) bı kasaya 30 doların uzerınde verınce ıcıme otururdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRED BAKER -- 4 Temmuz 2008; 3:37:18 >

T.C Tarih Kulübü
Drift_Kinq

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 5:32:22 

eskiden 400W psu ları görunce way be guce bak derdik şimdi ise bu ne yaa neye yeter bu diyoruz bilgisayarcının o psu yu takması cok normal

\\\ Asus P5K-E WİFİ/AP Edition _ Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 GHz _ Kingston Hyper-X 2x1024 DDR2 800 MHz _ 320 GB WD S-ATA II _ Asus TA-250 _ Enermax Infınıtı 720W PSU _ Samsung LightScribe Multi DVD 12x DVD-RW ///

DoNaNıMHaBeR oVeRCLoCK TeaM
flashabu

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2008; 0:57:23 

hocam parası çok bişe deil yaa gidin alın bi tane sistem de iimiş haa..

DH HEROES FAN CLUB

EPoX EP-AF570+ Ultra Anakart --- AMD Athlon 64 X2 6000 3.0 Ghz CPU --- 2xKingston DDR2 1024Mb 800Mhz Ram --- Palit nVidia 8600gt Sonic+ GPU --- Samsung Sata 320Gb 7200Rpm HDD --- Feel Hurricane Kasa --- Frisby 550Watt PSU --- Samsung Sata DvdRw
uynus

5 Temmuz 2008; 11:35:18 

Yazıda sistemim iyi demedim zaten.Böyle dandik bi sistemde bile gücü ayarlayamıyor dedim.Bilgilendirmek amacıyla yani

2007 TSI MOTOR ÖDÜLÜ VOLKSWAGEN
morcin

5 Temmuz 2008; 12:47:38 

PSU nuz bozulmak üzere
daha önce 3-4 kişinin bozulan PSU larını değiştirdim genel şikayetleri aynıydı
fanlarının hızları bir düşüp bir yükselmesi
bence yenisini gecikmeden al

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Kasa/Güç kaynağı >> BÖYLE PSU OLMAZ OLSUN Sayfa: [1]
Buraya git: