Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
IPhone tuş kilidi ipuçları...Aklınızda bulunsun.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> IPhone tuş kilidi ipuçları...Aklınızda bulunsun. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
baha40n

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

3 Temmuz 2008; 10:29:47 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bu işin artık uzmanı olmuş kişilerin, bu da ne böyle ya! diyebileceği bir konu ama öyle sanıyorum ki uzun zamandır, IPhone'u olup ta, hala bu tür kısayolları kullanmayan arkadaşlarımız vardır.Yeni arkadaşlara da kolaylık olsun.

Geçen sefer,IPhone kulaklığın marifetlerini sıralamıştık bu sefer de yine basit görünen ama çok kullanışlı ipuçlarını görelim.

78- IPHONE TUŞ KİLİDİ İPUÇLARI
BU KISAYOLLARI BİLİYOR VE KULLANIYOR MUSUNUZ?:

IPhone'da ekran kilitli "locked" olduğunda gelen çağrıları
meşgule düşermek problem oluyordu. Çünkü gelen çağrı da,ekran da olması gereken "Yes" ve "No" tuşları bulunmuyor,sadece çağrıyı cevaplama seçeneği oluyordu. Bu yüzden de gelen çağrıları cevaplamak bir haylı sıkıntı yaratıyordu.

Şimdilerde ise bu sıkıntı aşılmış olup,IPhone kilitliyken, bir çağrı geldiğinde, eğer çağrıyı cevaplamak istemiyorsanız yapmanız gereken sadece cihazınızın üstünde bulunan kapatma düğmesi, yani "Sleep-Wake" tuşunu basmak yeterli oluyor.
Çağrıyı sessize almak için kapatma "Sleep-Wake" butonuna 1 kez basıyorsunuz.
Çağrıyı meşgule düşürmek için ise kapatma düğmesine 2 kez basacaksınız.Bu sıkıntılı durumu artık böyle aşabiliyorsunuz.
Ayrıca, eğer tuş kilidi devredeyken müzik dinliyorsanız ve o an çalan
şarkıyı değiştirmek veya diğerine geçmek istediğinizde illa ki tuş kilidini
devreden çıkarmanıza gerek yoktur. Bunun için de gelişmiş metodlar var.

Şöyle ki, yapmanız gereken şey, önce Home "Ekranın altındaki yuvarlak buton" veya kapatma tuşuna "Sleep-Wake" bir kere basıp ekranda "Sürükle Aç" kaydırma çubuğu çıkacak şekilde cihazı uyandırmak.
Ardından da Home tuşuna peş peşe 2 kez basarak Cihazınızın daha önce görmediğiniz ama varolan basit fonksiyonlarını ekrana çıkartmak.Aynı şekilde yine cihazınız kilitteyken,sadece üstte bulunan "Sleep-Wake" butonuna 1 defa bastığınızda veya Home butonuna tıkladığınızda cihazınızı açmış olursunuz."Başka yolu var mı ki?

Saat'in hemen altında çıkan düğmeler sayesinde IPhone uygulamasını basitçe de olsa yönetebilirsiniz. Home tuşunun bu özelliğini, eğer kullaklık kullanmıyorsanız size çok kolaylıklar sağlayacak,faydalı olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 4 Temmuz 2008; 9:38:54 >

IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa.
http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
knghtt

3 Temmuz 2008; 11:24:03 

faydalı bilgiler aklımızda bulunsun sağolasın

Teknik.Servis

3 Temmuz 2008; 11:44:20 

Saol baha abi bılmeyenler vardır ıllakı ben ılk aldıgım gun oynaya oynaya bulmustum way adamlar yapmıs dedım be sonradan ıse cok basıt geldı

www.illegal.turkforumpro.com Sitemize Girip Üye Olarak Daha Ayrıntılı iPhone Teknik Destek Ve Yardım Alabilirsiniz...

Saygılar;

Teknik.Servis
metehan72

3 Temmuz 2008; 23:31:25 

Tebrikler harika bir çalışma olmuş elinize sağlık.

copperdevil

4 Temmuz 2008; 1:03:18 

sagol kaptan ben bılmıyorumdum ha ıyı valla gozden kacırabılıyor ınsan..herseyi biliyorum demeyecksin iste.o zaman bılemıyorsun..

birumut

Sisteme Gözat

4 Temmuz 2008; 9:22:01 

emeğine sağlık kardeşim saolasın.

Birumut....
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Diğer >> IPhone tuş kilidi ipuçları...Aklınızda bulunsun. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
8800GTS 512MB VMod
Zotac 8800GTS Voltaj Modifikasyonu Video Anlatım ve İnceleme
Zotac 8600GT Zone video
Zotacın sessiz ve serisi Zone ailesinden 8600GT mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç