Giriş
3 Temmuz 2008; 9:32:15
ARKADAŞLAR MERHABA.BİLGİSAYARIM 1 AY ÖNCE ÇÖKTÜ ,BENDE BAZI ÖZELLİKLERİNİ YÜKSELTTİM VE DEĞİŞTİRDİM ( ANA KART,EKRAN KART,HARD DİSK GİBİ V.S... ) SORUN ŞU KOLONLARIMDAN FISILTI GİBİ ÇOK AZ SES ÇIKIYOR. SES DRİVER DAN ,KONTROL PANELİ AKLIMIZA GELEN BİR ÇOK AYARLARI YAPTIĞIMIZ HALDE. SES YİNE ÇOK AZ SES ÇIKIYOR.EKSİK OLAN NEDİR. LÜTFEN YARDIM EDİN.TEŞEKKÜRLER.....
3 Temmuz 2008; 12:41:02
Hoparlorlerin bağlantı noktalarını kontrol edin. Bağlantılar doğru noktalara mı bağlı? Onları kontrol etmeniz gerek
_____________________________ Gözüm, Aklım, Fikrim var deme, hepsini öldür ! Sana Çöl gibi gelen, O , göl diyorsa göldür. Necip Fazıl Kısakürek
4 Temmuz 2008; 9:52:48
İLGİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM AMA SÖYLEDİĞİNİZİDE YAPMIŞTIM.KISA DEVRE YAPMIŞ OLABİLİRMİ.ANLAYAMADIM.REGAİP KANDİLİNİZİ KUTLARIM
4 Temmuz 2008; 13:25:12
Başlat-Denetim Masası-Ses efekti ve ses aygıtları-aygıt ses ayarı ve gelişmiş adlı seceneklerden sesin yüksekliğini kontrol et.
4 Temmuz 2008; 14:19:39
quote: Orjinalden alıntı: tunceri Başlat-Denetim Masası-Ses efekti ve ses aygıtları-aygıt ses ayarı ve gelişmiş adlı seceneklerden sesin yüksekliğini kontrol et.
4 Temmuz 2008; 14:24:09
quote: Orjinalden alıntı: tunceri Başlat-Denetim Masası-Ses efekti ve ses aygıtları-aygıt ses ayarı ve gelişmiş adlı seceneklerden sesin yüksekliğini kontrol et. En başta yapacagı şey zaten budur Bence bundan degil Başka bir hoparlör takmalı denemek için
_____________________________ Insanları ne kadar düşünürsen düşün,onların seni o kadar düşükmediklerini öğrendim..
4 Temmuz 2008; 18:11:54
başka bi hoparlör dene hoparlörleri jakından takıp çıkart belki düzelir
_____________________________ Üç günlük ünya bugün gitti kaldı 2 gün:D
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at