Şimdilik iyide 2.7 Ghzde Çalısıyo sistem 3.0 yapcam onun için Sıcaklıkta artcaği için şimdiden hazırlık yapıyorum ..... Hava soğutma olarak hangisini önerirsiniz ?( marka - model )
Bence titan amanda ya bir bak performans olarak orta düzey bir sıvı soğutmaya yakın diye okumuştum Nasip olursa pazartesi ya da salı alıp kullanmaya başlayacağım ben
Bence titan amanda ya bir bak performans olarak orta düzey bir sıvı soğutmaya yakın diye okumuştum Nasip olursa pazartesi ya da salı alıp kullanmaya başlayacağım ben
amandanın üstündeki fanlar 9cm ve dandik bu yüzden aşırı derecede ses yapıyor gelelim amanda yı ünlü yapan şu meşur özelliğe 2 blok arasında bi perter var perter elektirik verildiğinde ısıyı taşıyan bişey ancak bu perter boşdayken 5 wat yük altındayken 50 wat çekiyor psu dan 50 wat çok büyük bi değer ayrıca soğutucu çok ağır yani pek kullanışlı bi ürün değil onun yerine mugen çok daha iyi seçim olur 1 tane daha fan takarsın biri içeri hava verirken diğeri çeker böylece mükemmel bi sesizlik sağlar hemde çok iyi performans verir http://www.sanalmarketim.com/urun/9a885e78c490dccfe4c2cb8e321ea6e2/?liste&ref=%2Csxbiu%3A71%2Csxbia%3A72&sxsiti=&liste_tipi_yaz=&sxpg=2