Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Zyxel P-660HW-T1 v2 "ACİL!!!"

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Zyxel P-660HW-T1 v2 "ACİL!!!" Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
valdis

3 Temmuz 2008; 2:37:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ben 2 gün önce bu modemden aldım ethernet kablosuyla ps3e bağlayıp usb adaptörünü de masaüstü bilgisayarıma taktım pcden wireless internet kullanmaya başladım ancak pcdeki internetim çok fazla yavaşladı.Bütün oyunlarda lag var.Ancak buna rağmen ps3te hiçbir sorun yok.Sinyal gücü de çok iyi.Sorun hakkında bilgisi olabilicek var mı acaba

Core 2 duo E 6300@2.5 ghz|Gigabyte DS3|1 GB Kingston 667 Mhz Ram|Feel Typhoon|Cooler Master Cpu fan|MSI X1950 pro(VF900cu LED)|200 GB Samsung 10000 rpm
melih_

1 Ağustos 2008; 16:52:22 

1. Aynı modemden bende de var.Kablosuz bağlantı bu tip yüklemeleri kaldıramıyor. Hatta ben msn messenger'de görüntülü iletişime geçtiğimde msn bağlantısı kopabiliyor.
2. Usb bağlantısı Ethernet'e göre yavaştır.

Starforces

9 Ağustos 2008; 23:42:49 

Bence son FW yükle AXD1.D0 dı galiba sitesinde var.
serkansi

10 Ağustos 2008; 11:52:19 

bende de aynı sorun var, ağda laptopla bağlanınca ana bilgisayardan bağlanmıyor. çözebilen var mı?

sd
Starforces

10 Ağustos 2008; 19:34:15 

Ben wireless kopma problemini buldum

RTS/CTS değerleri standartlarda 0~2347 olması lazım 2347 yapın
Fragentation threshold da 256~2346 arasıdır onuda 2346 yapın

tanergode

11 Ağustos 2008; 11:47:37 

Starforces, wireless kopma sorunu derken wireless ile laptopta bağlanınca pc'deki internetin olağanüstü yavaşlamasını mı kastediyorsun. Özellikle tarayıcılar neredeyse duruyor. Bu sorunu çözebildin mi?.

2008 VOLKSWAGEN PASSAT COMFORTLINE 1.4 TSI 122HP METALİK GÜMÜŞ
THE DAY DESTROYS THE NIGHT - THE NIGHT DIVIDES THE DAY

serkansi

11 Ağustos 2008; 11:53:49 

Bu iyi bir modem ama Taner'deki sorun bende de var.. PC'ye bağlı, pc'de çalışırken sorun yok, laptopta açınca pc'deki bağlantı gidiyor, yani 0'a yakın bir ölçüde yavaşlıyor. Bir sürü ayarları var, karıştırmak istemedim. Sürekli kullanan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.. Selamlar...

sd
melih_

12 Ağustos 2008; 10:08:57 

quote:

Orjinalden alıntı: serkansi

Bu iyi bir modem ama Taner'deki sorun bende de var.. PC'ye bağlı, pc'de çalışırken sorun yok, laptopta açınca pc'deki bağlantı gidiyor, yani 0'a yakın bir ölçüde yavaşlıyor. Bir sürü ayarları var, karıştırmak istemedim. Sürekli kullanan bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim.. Selamlar...

Evde bende masaüstü ve laptop kullanıyorum . İlk önce dizüstü vardı ancak bana yetmediği için bir masaüstü topladım.Allah'a şükür geçinip gidiyoruz :)
Şaka bir yana modemimden gelen ağ kablosunu masaüstüne bağladım.Masaüstünde vista ultimate olduğu için sorun çıkardı. Bir arkadaşım ethernet kablosu ile bağlantı yapıyorsan tanıtmaya gerek yok demişti ancak internete bağlanamadım. IP numarasını ben verince bağlantı sağlandı,sorunsuz giriyorum. Laptopda ise xp var ve kurulum sorunsuz gerçekleşiyordu. Modemi vistadan tanıtınca laptop ne yapacak dedim açtım ve kablosuz ağı buldu. Laptoptan da sorunsuz internete giriyorum ancak masaüstünde bağlantı kopmuş mu diye bakmadım. Akşam eve gidersem bir deneyeceğim inşallah.
Bu arada bilgisayarlar arasında bir ağ ortamı kurmadım. Yani biri ana bilgisayar falan değil.

nc39

13 Ağustos 2008; 15:58:07 

sorun sizde arkadaşlar modem de felan değil..
aynı anda 2 pc de bağlanıyoruz ve ara sıra arkadaş psp getiriyor onla birlikte 4 pc bağlanıyor ve hiçbir yavaşlama sorun da yok..ustelik full dl için açık modem...
birde modemin guvenlik duvarını kapatın oyle deneyin.

Starforces

16 Ağustos 2008; 1:38:01 

quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

Starforces, wireless kopma sorunu derken wireless ile laptopta bağlanınca pc'deki internetin olağanüstü yavaşlamasını mı kastediyorsun. Özellikle tarayıcılar neredeyse duruyor. Bu sorunu çözebildin mi?.

Evet kısmen öyle wireless ile bağlıyken hatta bir süre sonra 20 dk filan veri gelmiyor artık . Modeme yeni frware lazım gerçekten sorunlu.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Zyxel P-660HW-T1 v2 "ACİL!!!" Sayfa: [1]
Buraya git: