Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ew sinema sistemi ( toplama )

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> ew sinema sistemi ( toplama ) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
burakanil

3 Temmuz 2008; 1:59:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar uzun hoparlörlü ( galiba uzay hoparlör deniyo neyse) en fazla 500 ytl ye hoparlör arıyorum yeni nesil plazma tvlere bağlanacak ve de dvd playera ( onu da toshiba düşünüyorum dvd-divx player 136ytl baya iyi geldi fiyatı ) uygun ve güzel bildiğiniz warsa tavsiyelerinizi bekliyorum .Şimdiden sağolun .
virtue28

3 Temmuz 2008; 2:43:06 

Toplama demişsin, hoparlor arıyorum demişsin ve plazmalara dvd playerlara bağlanmalı diyede eklemişsin.

Oncelikle sunu bilmen lazım sadece hoparlor alarak istediğini yapamazsın. Birde en önemli bileşen olan anfi alman gerekiyor.
Dediğin parayada ancak hop. alabilirsin yada anfiyi. Bütceni biraz daha artırman lazım kısaca. Şuan forumun en güncel hemde hesaplı fiyat performans ürünü diyebileceğimiz ürünleri önereceğim. 250 lira gibi bütceni yükseltmen geekebilir ama sonunda prof bir sinama sistemine sahip olacaksın.

Öncelikle hoparlör demişsin Bu Pure nin deram77 modeli önerebilirim. fiyat 375 lira havale ile incelemen için link ;
www.sanalmarketim.com\dream77

Anfi olrakda uygun fiyatlı ve burada coğu arkadasımızın kullandığı JVC anfi fiyatı 350 lira civarıydı vestel bayilerinde bulabilirsin, inceleme linki; jvc anfi forum yorumları tıkla incele

Sonuc : JVC anfi : 350 lira
Dream77 hop: 375 lira

ORtalama 750 liraya profesyonel bir sinama sistemine sahip olacaksın. Diğer kucuk hazır sistemler yerine bunu dusunursen iyi olur. Bizden fikir almayı istiyorsun madem bunu arkadaslarımızda onaylayacaklardır butceni artırmaya calış ve bi düşün bence.

soztutar

3 Temmuz 2008; 11:09:35 

arkdasim once butceyi biraz artır veya artırmayı bekle virtuenin dedigi gibi

once anfi alicaksın ikinci el satan yerlere bak uygun fiyatlı bulabilirsin 350 ytl 5+1 kolon alıcaksın 400 ytl
dvd player alıcaksın 100 ytl kablolarada toplan 50 ytl gider

senin 1000 ytl bulman lazım

satılık onkyo tx-sr604 AV receiver 700 YTL
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> ew sinema sistemi ( toplama ) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OptikSlim M12 Plus Tarayıcı
Yolculuklarınız sırasında döküman tarama ihtiyacı duyuyorsanız bu ürün tam size göre.
Gigabyte P35-DS3R anakart
Gigabyte in Intel in yeni yonga setini tasiyan yeni anakarti

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir