Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
AMD 5000+ için Fan Seçİmİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> AMD 5000+ için Fan Seçİmİ Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
m.kvncymn

3 Temmuz 2008; 1:51:54 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar toplama bilgisayar aldım ve fanından çok rahatsız oluyorum beni en uzun süre sessiz tutucak çok uçuk fiyatlı olmayan fan tavsiyelerinizi istiyorum max. fiyat 60 ytl bu paraya iyi bişey alabilirmiyim ? yardım pls yaz ayları gelince fanın performansı biraz kötü galiba ufak takılmalar kasmalar başladı hemde en sesizi olsun istiyorum

krm-iks

3 Temmuz 2008; 3:54:22 

Tüm fanları ne kadar sıklıkla temizliyorsun en az ayda bir temizle , işlemci sıcaklığı kaç derece ?

"everest" isimli programı google arat indir bak bi sıcaklıklara öyle karar verelim

Ups/Kesinintisiz güç kaynağı ile ilgili sorunlarınız için
Kablo internet ile ilgili sorunlarınız için
rammstein guten tag

3 Temmuz 2008; 12:30:14 

akasa ak-876 işlemci fanını kullanabilirsin dostum fiyatıda 40 ytl civarı çok sessiz çalışıo aynı işlemci var bendede yük altında 50 dereceyi geçmio

AMD ATHLON 64 DUAL CORE 5000+ 2.6 @ 3.0ghz /MSI K9A2 CF /ZOTAC 8800GT 512MB AMP EDT. /SAMSUNG 320GB 16MB /KİNGSTON 1GB 800 MHZ X2 / GLACIAL POWER 550W / XCLIO A380 SUPER TOWER
m.kvncymn

13 Temmuz 2008; 0:41:32 

quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

Tüm fanları ne kadar sıklıkla temizliyorsun en az ayda bir temizle , işlemci sıcaklığı kaç derece ?

"everest" isimli programı google arat indir bak bi sıcaklıklara öyle karar verelim

fanlar temiz ama sıcaklığa baktım cpu:55 civarı dolanıyor yük altında değilken yani sadece msn mp3 çalıyor ve int.exp. açıkken ne yapsam ?

krm-iks

13 Temmuz 2008; 11:07:50 

quote:

Orjinalden alıntı: Amd5000

quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

fanlar temiz ama sıcaklığa baktım cpu:55 civarı dolanıyor yük altında değilken yani sadece msn mp3 çalıyor ve int.exp. açıkken ne yapsam ?

kasa havalandırması da iyi ise, her hangi bir oyun oyna ve tekrar sıcaklığa bak. Zaten 70 dreceye kadar yolu var

http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/TYPE-Athlon%2064%20X2.html

Ups/Kesinintisiz güç kaynağı ile ilgili sorunlarınız için
Kablo internet ile ilgili sorunlarınız için
ToffieBoi

13 Temmuz 2008; 14:18:30 

Hocam imzamdaki linke bak.
Suan 1.47V daki islemcimi 47derecede tutuyor. (4400+ X2 modeli var bende de yani hangi voltajda ne kadar isindigini bilirsin)
Oda sicakligi 31 derece.
Ses olarak da duyulabilir bir ses yok.
Fan hizini %50 ye aldigimda hic ses cikmiyo.
Islemci sicakligi ise 49-50 derece arasinda dalgalanmaya basliyor.

Eger dusunursen PM atman yeterli

Asus M2N32 Sli-Deluxe Wireless _ AMD Athlon 64 4400+ X2 Brisbane 3271MHz @ 1.46V | 2875MHz @ 1.39v Gunluk [Water Cooling]
A-DATA Vitesta Extreme Edition 2*1GB 500MHz 5-5-5-15 @ 2.2V | 410MHz 5-4-4-15@ 2.0V Gunluk[ThermalTake Armor]
Leadtek Nvidia 8600GT 700MHz/860MHz | 650MHz/820MHz Gunluk[ZeroTherm HC92]
GlacierPower 550W _ Logitech Momo _ Logitech G15 _ SideWinder™ Mouse _ Creative Inspire 5200 5.1 _ Creative Webcam Live! PRO
[MagiCool CPU Blok][2*Aqua 120mm Radyator][Su Kabi (by AMFIBI)][TT P500 Pompa][10*16mm Hortum]
Creative Zen Stone Plus 2GB _ Iriver X20 _ Sennheiser PX100 _ Sennheiser Cx100 _ Sennheiser OMX50
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme >> AMD 5000+ için Fan Seçİmİ Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Crysis DH Özel: Cevat Yerli il
Crysis DH Özel: Cevat Yerli ile Röportaj
Biostar 8600GT V-Ranger
Biostar in GPU ve bellek voltajlari ayarlanabilen 8600GT ekran karti

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç