AMD 5000+ için Fan Seçİmİ (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Sessizleştirme

m.kvncymn -> AMD 5000+ için Fan Seçİmİ (3 Temmuz 2008; 1:51:54)

arkadaslar toplama bilgisayar aldım ve fanından çok rahatsız oluyorum beni en uzun süre sessiz tutucak çok uçuk fiyatlı olmayan fan tavsiyelerinizi istiyorum max. fiyat 60 ytl bu paraya iyi bişey alabilirmiyim ? yardım pls yaz ayları gelince fanın performansı biraz kötü galiba ufak takılmalar kasmalar başladı hemde en sesizi olsun istiyorum

krm-iks -> Cevap: AMD 5000+ için Fan Seçİmİ (3 Temmuz 2008; 3:54:22)

Tüm fanları ne kadar sıklıkla temizliyorsun en az ayda bir temizle , işlemci sıcaklığı kaç derece ?

"everest" isimli programı google arat indir bak bi sıcaklıklara öyle karar verelim

rammstein guten tag -> Cevap: AMD 5000+ için Fan Seçİmİ (3 Temmuz 2008; 12:30:14)

akasa ak-876 işlemci fanını kullanabilirsin dostum fiyatıda 40 ytl civarı çok sessiz çalışıo aynı işlemci var bendede yük altında 50 dereceyi geçmio

m.kvncymn -> Cevap: AMD 5000+ için Fan Seçİmİ (13 Temmuz 2008; 0:41:32)

quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

Tüm fanları ne kadar sıklıkla temizliyorsun en az ayda bir temizle , işlemci sıcaklığı kaç derece ?

"everest" isimli programı google arat indir bak bi sıcaklıklara öyle karar verelim

fanlar temiz ama sıcaklığa baktım cpu:55 civarı dolanıyor yük altında değilken yani sadece msn mp3 çalıyor ve int.exp. açıkken ne yapsam ?

krm-iks -> Cevap: AMD 5000+ için Fan Seçİmİ (13 Temmuz 2008; 11:07:50)

quote:

Orjinalden alıntı: Amd5000

quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

fanlar temiz ama sıcaklığa baktım cpu:55 civarı dolanıyor yük altında değilken yani sadece msn mp3 çalıyor ve int.exp. açıkken ne yapsam ?

kasa havalandırması da iyi ise, her hangi bir oyun oyna ve tekrar sıcaklığa bak. Zaten 70 dreceye kadar yolu var

http://www.cpu-world.com/CPUs/K8/TYPE-Athlon%2064%20X2.html

ToffieBoi -> Cevap: AMD 5000+ için Fan Seçİmİ (13 Temmuz 2008; 14:18:30)

Hocam imzamdaki linke bak.
Suan 1.47V daki islemcimi 47derecede tutuyor. (4400+ X2 modeli var bende de yani hangi voltajda ne kadar isindigini bilirsin)
Oda sicakligi 31 derece.
Ses olarak da duyulabilir bir ses yok.
Fan hizini %50 ye aldigimda hic ses cikmiyo.
Islemci sicakligi ise 49-50 derece arasinda dalgalanmaya basliyor.

Eger dusunursen PM atman yeterli[sm=icon_smile.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.140625