en son dunya futlol lıgı ıcın bsb mıydı ısmı hatırlıyamadım onları ekledıler 6-7 kanal ama kanallar cok ıyıdır daha sonra bır degısıklık gormedım duymadım....
sonrada ekledikleri hiç bir kanalı izlemedim izlemiyorum arada bir e2 nadiren çoğu saçma sapan kanallar..adam gibi bişii yok yani..sonradan ekledikleri kanallar bence çok gereksiz..
Sanırım yalnış biliyorsun en azından dt ile alakası yok kısmı için. Burdaki mesajdan da anlaşılacağı gibi yayına girmek üzere... (sanırım başladı bile)
Sanırım yalnış biliyorsun en azından dt ile alakası yok kısmı için. Burdaki mesajdan da anlaşılacağı gibi yayına girmek üzere... (sanırım başladı bile)
i seen this one shit on the news a couple weeks ago that made me sick some dude was drunk and drove his car over a bridge and had his girlfriend in the trunk, and she was pregnant with his kid and in the car they found a tape, but they didn't say who it was to come to think about, his name was.. it was you damn!...oh man!!! my tea's gone cold i'm wondering why i ...
TÜRK'ÜN ATEŞLE İMTİHANI!! Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan, halkını esir eden, içerdeki cephenin suskunluğudur. M. Kemal Atatürk'ün Milliyetçilik Anlayışının Hikayesi Tıkla