arkadaşlar siz seçin ben alayım.bügüne kadar sunny 4005 kullanıyordum ama artık yeter zırt pırt arılanıyor. garantisi var ama benim film keyiflerimin içine ettiği için artık kafadan sildim
adaylar
Toshiba SD 470 DVD Çalar 158ytl
PIONEER DV-400V- S/K DVD Çalar (MP3-JPEG-DivX-WMA) 199ytl
benim aklıma yatan philips. en iyisi olarak da pioner gözüküyor ancak sanki ödemede beni zorlar gibi geliyor. diğer ikisi hakkında da fazla bilgim yok. yarın bir tane secip alacağım buradaki görüşler belirleyisici olacak teşekkürler
PIONEER DV-400V- S/K DVD Çalar (MP3-JPEG-DivX-WMA) 199ytl
DefinitiveTechnology Bp7001Sc Front, Clr 2000 Center, 4 ad Bpx Rear ve SuperCube Reference. Acoustic Research Pro II Serisi ara kablolar. Pioneer Vsx-ax5ais 7.1 Thx A/V Receiver. Pioneer Dv-600, Philips 720sa, Toshiba Hd-Ep30Ke Hd-Dvd Player, Pioneer 515 Laser Disk Player, Chinon 9000 Super 8 mm Sesli Film Makinesi ,Pioneer 436 XDE 109 Plazma, Omnitronic Bd1520 Pickup. Audio Sound Studio 2x4 mm Hop. Kabloları.
bence hometech hdmi çıkışlı modelini al.5980 artık üretilmiyor.sony,toshiba vs. yaramaz ve pahalı .hometech fiyatına göre çok iyi.
Katılıyorum. Ben kullanıyorum, hiçbir problem yok, HDMI olmasıda cabası. Forumda da sürekli güncel yazılımları çıkıyor. On numara cihaz, fiyat ve performans süper.