ekran kartı %52lerin altına inmiyor yantarafındaki plastik zımbırtıyı söktüm oraya eski kasanın 12 cm lik fanıını taktım cok ses yaptırtıyo ama başka çare yok sıcaklık yüksek gibime geldi sizce nasıl değerler ?? bilgisizim bu konuda yorumlarınız çok önemli
CPU Temp:25 C Core #1:40.8 C Core#2:39,5 C Cpu Voltage: 1,312 V Core #1 load :5--6% Core #2 load :4-5-7% GFX Temp:51-52 C arası
sizce bunlar normal mi ???? kasada fan dolu yaw eski kasamdaki değerleri bilmiyorum fakat ekran kartının bu kadar ısınıdıgını hatırlamıyorum
Sisteminin ne olduğunu bilmiyorum ama tüm sistemler için gayet güzel değerler. Ekran kartı 51-52C normal. Yük altında 65C filan olur. Ati 4850 boşta 70Clerd sen kendini üzme bu konuda
sistem amd athlon 64 4800+ 2gb ocz ram hd 3650 512 128 ekran kartı feel hurricane II + 4 fan :D:D ya ekran kartına eskı kasada dokunduugumda sıcaklık olmuyodu bunda sıcaklıgı aşırı hissettim o yüzden biraz korktum açıkcası açıklamalar için teşekkür ederim
yalnız şunu çok rahat söyleyebilirim bu kasa 5 para etmez alacagım karşılıgında almasam inanın içim yanardı cebimden para çıkmadıgı için şanslıyım çok ktipiyoz bi kasa kimselere tavsiye etmem görüntüsünden başka bi ayrıcalıgı yok ayrıca ben kafaya taktım bu yan panele koca bi fan takıp içimi iyce rahatlatıcam 22 cm fan işimi görür :D:D:
Yana fan takmana gerek yok. 22cm lik fanlar vb. gereksiz bence..
Fanlara 7V vermeye gelince. 4pin molex kablolarindaki kirmizi olan kabloyu sarinin yanina alirsin fanlara 7V gider. Ama sakin bu molexleri baska bir alette kullanma. Bi tek fana gitsin. Fandan cikan molexte sadece ama sadece baska fana baglansin. Burasi onemli..