arkadaşlar benim telefonum kayboldu ve bu hafta içinde N73 almayi düşünüyorum ama bi çok yerde ekranda yada telde donmalar takilmalar oldugu soyleniyo. kamera ve video kalitesinin çok düşük oldugu solenio.. bunlar dogrumu yani bu kadar sorunlu bi telefon mu bu N73.. Ve birde bişiy daha sormak istiyorum.. bu N73 ile N73 music edition arasindaki fark nedir ? kulaklikla müzik dinledigim zaman yüksek ve kaliteli ses alabilirmiyim ? benim için önemli olan fotonun çok ve çok net olmasi ve müzik dinliycegim zaman yüksek seste temiz seste dinlemek.. lütfen soruma cvp verirmisiniz ?
telefonda hiç sorun yok ben kullanıyorum memnunum sadece 2-3 kez dondugunu gördüm ondada 10 saniye sonra düzeldi... kulaklıkla dinleyince music edition olmasa bile ses kalitesi mükemmel
bu N73 ile N73 music edition arasindaki fark nedir ?
-Dış görünüş farkı -N73me den 2gb N73ten 1gb kart çıkıyor -N73me de verilen kulaklık daha kaliteli
o zaman n73 music edition almak daha mantikli... zaten hafiza kartlarini %100 kullanamiyoruz.. 2 gb kart almak istesem ve kaliteli bi kulaklik sonradan alicama kendinden kutusunda gelmesi daha mantikli gibi.. normal N73 le arasinda 40 50 ytl fln fark var.. e zaten ben sonra kart fln alsam daha fazla para ödemiş olurum.. o zaman N73 music edition daha mantikli... ögrendigime göre ses daha kaliteliymiş N73 music edition'da.. bende W810i vardi.. eger foto kalitesi onun kadar yada ona yakin gibiyse kulaklikla şarki dinlemek de ondan iyiyse o zaman daha güzel.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-Ariza -- 3 Temmuz 2008; 10:53:37 >
7 8 aydır kullanıyorum...arasıra donma yapıyo...telefonu kapatıp açmak gerekiyo.bide son zamanlarda kendi kendine kapanıyo anlayamadım bunu ama...müzik,video vb özellikleri süper ama..