arkadaşlar sakın samsung monitörlere bulaşmayın.mümkünse hiçbir ürününe bulaşmayın.nedenini bi arkadaşın konusunda yazdım ama yine yazıyorum:
şimdi ben 5 haziranda mavi bilgisayardan pc toplattım.monitörü de samsung 920NW idi.pcyi kurdum,güzel güzel oyun oynuyodum ki birden görüntü gitti.görüntü beyaz oldu.arada duman gibi grilikler vardı ama hiçbişey belli olmuyodu.ve bu daha 1 günü doldurmamış bi monitör.neyse samsunga arıza bildirimi yaptık,geldiler aldılar monitörü.sorun video kartıymış.
bana verdikleri belgede 9 haziranda teslim alındığı yazıyor (benden 6 haziranda aldılar).bugün temmuzun 2si.tani 26 gün geçmiş aradan.bugün saat öğlen 12de getirdiler kargoyla monitörü.yine o belgede 'test edildi OK' yazıyordu.bi hevesle ve sevinçle hemen CRT monitörü söküp çok isteyerek aldığım yeni monitörümü taktım pcye.heyecanla açma düğmesine bastııımmm veee....BEMBEYAZ!!!!evet.neredeyse hiçbir işlem yapılmamış!hatta önceden o duman gibi grilikler falan oluyodu.onlar da yok!süt gibi,ayran gibi bembeyaz ekran.
o an kan beynime sıçradı tabi baya hayır duası okudum onu yapana da,satana da,tamir edene de,bana gönderene de.biraz sakinleştikten sonra samsungu tekrar aradım.durumu anlattım ve arıza bildirimi aldılar tekrar.12de gelen monitör saat 14te geri gitti.ve 1 aya yakın bi süre daha bekleyeceğimi tahmin ediyorum.
başımdan geçen olay bu.daha önce de samsung telefonumu 1.5 ay sonra bana verdiler.küçücük bi sorun 1.5 ay sürdü.anca tamir etmişler.kısacası samsunga bulaşmayın derim.yoksa sizin de başınıza gelebilir.tabi tercih meselesi.amacım da marka kötülemek değil ama yaşadığım 2 olayı paylaşmak istedim sizlerle.
yukarıda üslubumu korumak için baya bi uğraştım,hatalı yazdıysam affola.
Sende çıkan sorun nedeniyle bütün samsung lcd modellerini suçlamaya hakkının olmadığını düşünüyorum ben 1 senedir samsung206bw kullanıyorum şu ana kadar HİÇBİR sorunla karşılaşmadım arkadaşım...
cep tellerınden bence cok cektım bu arada 1 ay beklıycegını dusunuyosan sana ne zaman teslım edılır soylemelerı lazım ve uzun bır sureyse sana aynı monıtorun gecıcı kullanman ıcın yenısını vermelerı lazım oldugunu bılıyorum daha once baska bır urunde olmustu benım arkadasa 1 aydan fazla beklersın dedıler ve gecıcı kullanım ıcın urun yolladılar.
arkadaşlar sorun yaşamamışsınız,inşallah da yaşamazsınız.yaşarsanız görürsünüz işte o zaman samsungun ne olduğunu.ben yaşadığım bir olayı anlattım burada.üstüne telefonumda da benzer sorunu yaşayınca sizlerle paylaşmak istedim.sorun çıkmazsa iyi samsung.ama sorun çıkarsa 1-2 ay sonra anca elinize ulaşıyor cihaz.
monitörü 1 yıldır cep telefonunu 6 aydır kullanıyorum, dvd player, harddisk yıllar oldu. hepsi samsung tık demediler. sen biraz bahtsız bedevisin herakde
monitörü 1 yıldır cep telefonunu 6 aydır kullanıyorum, dvd player, harddisk yıllar oldu. hepsi samsung tık demediler. sen biraz bahtsız bedevisin herakde
Aynen, samsungun arızalı ürünlerini bulmak zordur
_____________________________
İntel Q6600 * Asus P5Q * Veritech 2*2 Gb Ddr2 800 Mhz * Palit 1 Gb 8800Gt * 2x Western Digital 160 Gb Sata2 8 Mb Cache (Raid 0) * LG Dvd-Rw Sata * Samsung 2232Bw * CoolerMaster RC-690 * Fps BlueStorm II 500 Watt Psu * Philips SBC HP250 * A4 Tech X7 750BF * X7 G700 Sony Ericsson W800İ * Hp Pavilion 6640et