Arkadaşım,ben geçenlerde Toshiba u300-154 aldım.İnanılmaz güzel bir cihaz.Gidip 15.4" alma çünkü;notebook'un özelliğini bu cihazı kullanınca anlayacaksın.Eğer büyük ekranlı bir şey alacaksan,desktop bir sistem kur.Notebook'u,ben,önceden büyük ekranlı kullanıyordum.İnan ki,büyük hata yapmışım.İnan çok güzel,hafif,zarif bir cihaz.Pişman olmazsın,ne alırsan al,ama 13.3" yada daha küçük ekranlı al,hata yapma.Şimdiden hayırlı olsun.
Arkadaşım,ben geçenlerde Toshiba u300-154 aldım.İnanılmaz güzel bir cihaz.Gidip 15.4" alma çünkü;notebook'un özelliğini bu cihazı kullanınca anlayacaksın.Eğer büyük ekranlı bir şey alacaksan,desktop bir sistem kur.Notebook'u,ben,önceden büyük ekranlı kullanıyordum.İnan ki,büyük hata yapmışım.İnan çok güzel,hafif,zarif bir cihaz.Pişman olmazsın,ne alırsan al,ama 13.3" yada daha küçük ekranlı al,hata yapma.Şimdiden hayırlı olsun.
bu arkadaşın söylediği şey ihtiyaçlara göre değişir. bence 15 inç ekran al daha rahat film izlersin. ama çok elinde gezdireceksen laptobu küçük ekranlı bişeyler alki ağır olmasın. toshiba güzel markadır oyun oyun oynamayacaksan mühendis programları kullanmayacaksan toshibanın ucuz fiyatlısından bitane al işini görür.
oyun vs rahatca kaldıracak ve iş programları vs de kullanırken kasmıycak bir pc istiyorum arkadaşlar ama ekranının büyük olmasını bende isitoyorum film vs izlerken rahat olması acısından