Diğer bileşenlerin aynı olduğunu varsayarsak, aralarında önemli performans farkları var mı? Ben mümkün olduğunca ucuz, iş görecek bir anakart almak istiyorum. Eğer performans bakımından pek fark yoksa ekstraları çok da önemli olmayan core2duo için bir anakart almayı düşünüyorum. Bu arada böyle bir tavsiyede bulunursanız da sevinirim. Bir de nvidia ile intel chipsetlerin durumunu da intel işlemciler için karşılaştırabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Performans olarak fark yok aralarında ama 945 tercih etmeyin. P31, G31, P35 için oldukça hesaplı kartlar var. İtiyacınızı belirleyin ona göre alın
kesinlikle. 945 çipset diğerleriyle kıyaslanamayacak derecede zayıf.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
performans farkı fazla yoksa p31 alıp yanınada q6600 almayı düşünüorum..nasıl olur sizce?
İyi olur. bildiğim kadarıyla P31 ile P35 arasında usb sayılarında fark var. 1-2 şey daha vardı ama çok ta önemli değil.
Dilini küfre alıştırma. Tatlı dilli ol. Yoksa önüne gelene havlayan köpeklere dönersin. Halkı zorla kendinden nefret ettirirsin. Sabır iki türlüdür: istemediğin, hoşlanmadığın şeye sabretmek ve sevdiğin, istediğin şeye sabretmek. Şahsınıza fenalık eden bir düşmanı affediniz. Lakin vatanınıza ve milletinize fenalık eden bir kimseyi asla affetmeyiniz. Hz. ALİ (r.a.)
P31-DS3L ile E8200 işlemci kullanıyorum. Bios update ile sorunsuz kullanıyorum. P31 in P35 den temel farkını ICH7 güney köprüsü kullanıyor oluşu ve NCQ desteklememesi olarak biliyorum.
oc işinden anlamam, lakin kartla ilgili okuduğum tüm yorum ve incelemelerde oc potansiyelinin çok iyi olduğu, kartın katı kapasitör kaplı olduğu vs yazıyor. Lakin aralarında 15-20 dolar gibi bir fark varken P31 yerine P35 chipsetli anakart almak daha mantıklı olsa gerek. Ben P35 bulamadığım için P31 almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 5 Temmuz 2008; 12:28:33 >