Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ram eklemek istiyorum sorun olurmu?içeride sistem

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ram >> ram eklemek istiyorum sorun olurmu?içeride sistem Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hasan_76

2 Temmuz 2008; 22:35:31 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar ben ram almayı düşünüyorumm anakart olarak gigabyte x38-ds5 kullanmaktayım ve ram olarakta OCZ 2 GB (2*1) 800Mhz Flex DDR2 RAM CL3-Su Soğutma kullanmaktayımm ve yetersiz oldugunu dusunduğum için ram almaya karar verdimm ürünü alırken özellik olarak dikkat ediceğim bişe varmıdır bu sıstemıme gore yada ram zamanlamaları aynımı olmalıdır yenı alıcagım yardımlarınızı beklıyorumm

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
DarkSidesOfMe

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 22:39:08 

öncelikle zamanlamalar aynı olursa sistem için daha iyi olacaktır
onun dışında yeni alacağın ramlere göre hangisi daha yavaş ise ona göre sistem çalışacaktır.

[Athlon64 3000+@2,4Ghz][OCZ VENDETTA][ASUS A8V MB] [KINGSTON 2GB DDR400] [SAPPHIRE X1950GT 256MB 256BIT]
[SAMSUNG SATA2 250GB 8MB][SEAGATE SATA 200GB 8MB][TOSHIBA 500GB][SEAGATE 1TB FREEAGENT] [1.95 TB TOTAL]
[GO 19" WIDESCREEN 4MS LCD-TFT] [SAMSUNG DVD-RW 16X] [ASUS CD-RW 52X]
[CREATIVE LIVE 24BIT] [CREATIVE MEGAWORS 5+1 500WATTS] [CREATIVE & ORITE WEBCAM]
[MOTOROLA SURFBOARD] [EPSON YAZICITARAYICIFOTOKOPİ] [LOGITECH MX3200] [INCA PREMIUM TV KARTI]
[THERMALTAKE 420W W0061][KODAK M1033 10MP+8GB SDHC][SONYERICSSON K750i+1GB SANDISK MSDUO PRO]
IamANecromonger-1REASONTOLIVE1000REASONSTODIE
hasan_76

2 Temmuz 2008; 22:43:02 

yenı almak ıstedıgım ram 2 gb kingston dusunuyorum 5-5-5-15 800mhz tek parça nasıl calısır hocam

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Temmuz 2008; 22:45:16 

Şu anda kullandığın ramden bulabilirsen iyi olur en azından uyum sorunu yaşamazsın

The club of Walkman phones
hasan_76

2 Temmuz 2008; 22:48:18 

su an kı ramden stoklarda yok galıba ondan ziyade cok pahalı zamanında 200ytl almıstımm onları

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ram >> ram eklemek istiyorum sorun olurmu?içeride sistem Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Battlefield: Bad Company
Savaş alanından yıkılmadık tek bir bina kalmayacak
IDEMARK İnteraktif yazı tahtas
Eğitim teknolojilerinin ulaştığı son noktalardan biri

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç