Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Telsiz Telefon

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Telsiz Telefon Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
eray_553

2 Temmuz 2008; 21:21:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Meraba arkadaşlar babam baya bi önce telsiz telefon hediye etmişler ve telefon almanya'dan gelme markası'da schneider sst 350i telefonun girişi 4'lü yani nası anlatayım bizim telefonların hat girişlerine(adı nedir bilmiyorum line gibi birşey heralde aşağıda resimdeki kablo) bakarsanız iki ayrı renk olduğunu görürsünüz ama bu telefonda 4 ayrı renk var ben bu telefonu nasıl bağlayabilirim.kabloları birbiri ile birleştirerek bizim hatta taktım çalışmadı sizin önerilerinizide bekleiyorum. bir adaptör,kablo vs. birşey var mıdır yardımcı olursanız sevinirim :) şimdiden teşekkürler

yukarıda anlatmaya çalıştığım bu kablo

loko

2 Temmuz 2008; 21:26:36 

Merhaba,
adaptör var.Elektronikçilerde bulunur.Bendede vardı almanyadan gelme.Adaptör ile hallettim.
eray_553

2 Temmuz 2008; 21:33:40 

teşekkürler loko peki adaptorun tam olarak adı nedir? biliyor musun?

loko

3 Temmuz 2008; 0:23:07 

Malesef bil.miyorum.Elektronikçiye anlatırsanız anlar.Umarım bulursunuz.
cucuko

3 Temmuz 2008; 0:57:41 

quote:

Orjinalden alıntı: eray_553

Meraba arkadaşlar babam baya bi önce telsiz telefon hediye etmişler ve telefon almanya'dan gelme markası'da schneider sst 350i telefonun girişi 4'lü yani nası anlatayım bizim telefonların hat girişlerine(adı nedir bilmiyorum line gibi birşey heralde aşağıda resimdeki kablo) bakarsanız iki ayrı renk olduğunu görürsünüz ama bu telefonda 4 ayrı renk var ben bu telefonu nasıl bağlayabilirim.kabloları birbiri ile birleştirerek bizim hatta taktım çalışmadı sizin önerilerinizide bekleiyorum. bir adaptör,kablo vs. birşey var mıdır yardımcı olursanız sevinirim :) şimdiden teşekkürler

telefoncuya götür metresi 1 TL den yaparlar.

INTEL Core2 E6750@3000 GIGABYE P35-DS3, CORSAİR 4X1 GB DDR2 675 mhz@800, SAPPHİRE 512 MB HD3870, SEAGATE 250 GB SATA 7200.10, ZOOM X6 Wireless, SONY S73 LCD 17', NEC 18X DVD-RW SATA, NEC DVD-R SATA, LOGITECH ClickSmart 310, FSP 700 W, Win Vista Ultimate 64
eray_553

3 Temmuz 2008; 16:20:00 

quote:

Orjinalden alıntı: cucuko

quote:

Orjinalden alıntı: eray_553

telefoncuya götür metresi 1 TL den yaparlar.

götürdüm daha beter birşey yapmışiki rengi birleştirmiş onu yapmasını bende biliyordum.. :)

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Diğer ev elektroniği >> Telsiz Telefon Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI RX2600XT ekran kartı
MSIdan 512MB bellekli pasif soğutmalı ATI HD 2600XT
Gigabyte GA-MA78M-S2H
Gigabyte GA-MA78M-S2H : AMD RS780 yonga seti mercek altında

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç